Επιστροφή Κούλπα!

Την επιστροφή του Αποστόλη Κούλπα ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων κάνοντας μια σημαντική προσθήκη στα μετόπισθεν της ομάδας του Βασίλη Μπακογιάννη.

Πιο Αναλυτικά

«Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αποστόλη Κούλπα.

Ο Κούλπας μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στην ομάδα μας καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 τόσο με τον ΑΟ Τρίκαλα όσο και με τον Απόλλων Λάρισας.
Επίσης έχει θητεύσει στον Αχιλλέα Δομοκού (Γ’ Εθνική κατηγορία), στην Δόξα Αργυροπουλίου (Α ΕΠΣΛ κατηγορία) και στον ΑΟ Σελλάνων (Γ’ Εθνική κατηγορία).

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Αποστόλη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Ο Κούλπας στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας δήλωσε τα εξής:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα η επιστροφή στον Αχιλλέα Φαρσάλων. Η προσέγγιση των ανθρώπων του Αχιλλέα, ο τρόπος λειτουργίας το πλάνο, το όραμα και οι υψηλοί στόχοι της ομάδας σε συνδυασμό με την μεγάλη ιστορία του Συλλόγου με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή.

Εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική σεζόν με υγεία και να στο τέλος να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας».