Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα με ανατροπή στο φινάλε!

Με ανατροπή του σκορ ο Αχιλλέας Φαρσάλων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες απέναντι στον Παναγροτικό Νίκαιας!

Το τελικό σκορ (1 – 2) έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σύνολο του Βασίλη Μπακογιάννη φθάνοντας τους τριάντα επτά βαθμούς, πανηγυρίζοντας παράλληλα και την πρώτη νίκη στα πλέι οφ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» του Χρήστου Καπελιάνη αν και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Πετράκη, δεν αποκόμισαν το θετικό αποτέλεσμα και παρέμειναν στην 6η θέση έχοντας τριάντα δύο βαθμούς.

Στα του αγώνα, ο Μάνος Πετράκης με δικό του γκολ έδωσε το προβάδισμα στον Παναγροτικό Νίκαιας στο 59ο λεπτό με σουτ ύστερα από ασίστ του Αχιλλέα Γκουντίκα, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων πήρε το θετικό αποτέλεσμα στο φινάλε του ματς.

Αρχικά, στο 87′ ο Αντώνης Γκαραλιάκος σκόραρε και ισοφάρισε σε 1 – 1, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Δημήτρης Χατζόπουλος ολοκλήρωσε την ανατροπή του σκορ για το 1 – 2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Από πλευράς ευκαιριών, ο Παναγροτικός Νίκαιας απείλησε με τους Ηλία Χριστοδούλου, Αχιλλέα Γκουντίκα και Μιχάλη Γκανάβα, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων είχε καλές στιγμές με τους Αντώνη Γκαραλιάκο και Χρήστο Φουρίκη…

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Τσούρρα, Ακρίβος, Περήφανος, Χουσενάι, Τσιάρας, Γκανάβας, Γκουντίκας, Χριστοδούλου, Πετράκης (75′ Μούλλιας).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουσιάς, Κομισόπουλος, Ντελής, Πατσιούρας, Τσιούλης Αθ., Αετόπουλος, Τσιούλης Δ., Καραμπάλιος (70′ Χατζόπουλος), Ιωαννίδης, Φουρίκης, Γκαραλιάκος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Δεδικούσης, Γκαρέλης.