Επιστροφή στα χαμόγελα και μάλιστα από… ημίχρονο!

Την επιστροφή του στις νίκες πανηγύρισε κόντρα στον Τοξότη Λάρισας, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ και με τον πλέον εμφατικό τρόπο του 3 – 0 και μάλιστα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Την πρώτη θέση του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, διατήρησε η ομάδα του Αβέρωφ που επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τη δεύτερη θέση του Ομίλου στους τέσσερις βαθμούς. Παρά την ήττα του δεν κινδυνεύει η ομάδα του Τοξότη Λάρισας που έχει 21 βαθμούς και είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας μετά από 18 παιχνίδια.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με σουτ μέσα από τη περιοχή, ο Ντέκας μόλις στο 4ο λεπτό, για να πάρει τη σκυτάλη στο 28′ ο Παρλάντζας. Το τελικό 3 – 0 διαμόρφωσε στο 41ο λεπτό ο Κόκρας, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, Απόστολο Ράιδο.

 

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος, Κοτρώτσιος Αθ. (70′ Τζουρτζουκλής), Μήτσιος (78′ Τσερέπης), Μπλέντι, Κοτρώτσιος Χρ., Λιλολάρι, Παρλάντζας, Κουτσάκης (85′ Κοτρώτσιος Ρ.), Κουσιάς (72′ Κουκουράβας), Κόκρας, Ντέκας.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Ράιδος, Παπαϊωάννου, Τσιμπόλης, Τσέλας, Πλατσάς, Γκουσγκούνης, Παπαδημητρίου, Μπουρουτζίκας, Γιώργης, Τσίτσαβος (75′ Βαλιώτης), Γκαραβέλης (82′ Λάμπης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Τάνας, Χατζής.