Επιστροφή στις νίκες για τους Λύκους

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η ομάδα των Λύκων επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 1 – 0 της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου εκτός έδρας. Η ομάδα του Σάκη Καλαμά “έκλεψε” ουσιαστικά το διπλό, αφού ο Πλατύκαμπος ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Ντριβαλάς σε δύο περιπτώσεις, στο 15′ και στο 20′ απώλεσε πολύ καλές ευκαιρίες για να δώσει το προβάδισμα στους Λύκους.

Δεν έγινε το ίδιο όμως και στο 30′, όταν σε μια γρήγορη αντεπίθεση ο Δάλλας έκανε το 0 – 1. Στη συνέχεια, η ομάδα του Βαγγέλη Στεφανή προσπάθησε να αντιδράσει, όμως μάταια.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Πλατύκαμπο στο 35′, όμως την προσπάθεια του Πατσιούρα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κακαρδάκης. Επιπλέον, μοναδικές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Σιακέι στο 68′, Μαυρομάτης στο 72′ και Αργυρούλης στο 80ο λεπτό.

Το 0 – 1 έμεινε μέχρι το τέλος και η ομάδα των Λύκων πανηγύρισε το πολύτιμο τρίποντο.

Άξιες αναφοράς είναι οι εξαιρετικές εμφανίσεις του γκολκίπερ Παϊτέρη Π.Σ. από πλευράς Πλατυκάμπου και του Τσιλαλή από πλευράς Λύκων, ο οποίος επέστρεψε στην θέση του αμυντικού χαφ μετά από πέντε αγωνιστικές.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου (Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης Π.Σ., Καραχάλιος (50′ Γκέκας), Χαρταλάκης, Τσούτσας (35′ Μπαρούτας), Αργυρούλης, Τζιουτζιουκλής, Πατσιούρας (63′ Ρουμπιές), Μαυρομάτης, Σιακέι, Παϊτέρης Π.Ν.

ΑΕ Λύκων Λάρισας (Καλαμάς – Λελέδης): Κακαρδάκης, Παντέρας Α. (70′ Μήτρος), Τζήκας Γ., Πιστάλης, Τζουμπίκας, Νικάκης (60′ Πασχαλίδης), Τσιλιλής, Ντριβαλάς, Καραγιώτας, Γρίβας, Δάλλας.