Επιστροφή στις νίκες με Χατζούλη

Επιστροφή στις νίκες για τον Αμπελωνιακό στο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας, όπου και επικράτησε σήμερα το μεσημέρι των Αγίων Αναργύρων με σκορ 1 – 0, χάρη σε τέρμα του Βαγγέλη Χατζούλη.

Έτσι, οι «πράσινοι» έφθασαν τους είκοσι ένα βαθμούς, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Κυρμιτζόγλου έμεινε στους δέκα επτά βαθμούς μετά και το πέρας της 15ης αγωνιστικής.

Στη μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενουμένων και στο 27ο λεπτό, ο Γιάννης Τσιφλίζογλου σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Μπάμπης Βραζιτίκος δήλωσε παρόν και αποσόβησε την ευκαιρία των Αγίων Αναργύρων.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και την αναμέτρηση πέτυχε στο 70ο λεπτό ο Βαγγέλης Χατζούλη, με ιδανικό τελείωμα από θέση βολής, όπου και κέρδισε τον Νίκο Παυλόπουλο, για το τελικό σκορ, 1 – 0.

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Γιάννης Παπαδημητρίου): Βραζιτίκος, Λιάκος, Μεσημέρης, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Χατζούλης, Δίχρης (60′ Βούκιας), Τσετιροκλής, Πατρίκου (80′ Πούλιος), Ψύρρας (89′ Γιάννος).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Παυλόπουλος, Παύλου, Κατσογιάννης, Παναγιώτου, Βιλανάκης Ι., Μούμος (70′ Ναούμ), Τσιφλίζογλου, Τίκας (58′ Κουμπούρας), Πλιάγκας (77′ Αλιατζίδης), Ευαγγέλου, Αμαρλαριώτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Ραμάι, Καραθάνος.