Επιστροφή στις νίκες…

Η Ακαδημία Φαρσάλων φιλοξένησε για τη 13 αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας τον Πηνειό, παίρνοντας τη νίκη με 3 – 1.

Έτσι οι νικητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης, επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα με 1 – 0 από την Κρήνη την προηγούμενη αγωνιστική, παραμένοντας στην 1η θέση με 32 βαθμούς. Από την άλλη ο Πηνειός βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα να πάρουν το προβάδισμα στο ματς. Συγκεκριμένα στο 27΄με κοντινή προβολή ο Χρόνης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ενώ στο 40΄ ο Τσιτσικλής με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2 – 0.

Στο 44΄οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 2 – 1. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα στο 85΄, ο Άρης Παπαγεωργίου με έξοχο σουτ, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό 3 – 1.

 

Η Σύνθεση

Ακαδημία Φαρσάλων (Άρης Παπαγεωργίου): Γιαννούλας, Τριανταφύλλου, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Καψιώχας, Ψαρογιώργος, Τσάτσος, Τσιτσικλής (81′ Μπασαγιάννης), Μησαηλίδης (86′ Ζαφειρούλης), Χρόνης (73′ Παπαγεωργίου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Τσολακίδης, Τέγος Δ.