Επιτέλους νίκη το Αβέρωφ!

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας πανηγύρισε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, κερδίζοντας με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο 1 – 0 την Α.Ε. Βουναίνων, χάρις σε τέρμα του Κώστα Ζαφειρούλη στο 90′, στο ντεμπούτο του Φώτη Πλίτση στον πάγκο της λαρισινής ομάδας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

Τους δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣΛ έφθασε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ που κέρδισε για πρώτη φορά τρίποντο στον αγωνιστικό χώρο (προηγήθηκε εκείνα των άνευ αγώνων με Γλαύκη και Χάλκη) κόντρα στην ομάδα των Βουναίνων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΙΕΦ

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Κώστας Ζαφειρούλης από θέση τετ – α – τετ, μετά από εξαιρετική κάθεση πάσα του Γιώργου Ελευθέρογλου στον κενό χώρο.

ΚΟΥΤΗΣ - ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ Α.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές μιας και αποβλήθηκαν οι Βασίλης Γκουτσιούδης (50′) από πλευράς γηπεδούχων και Σωτήρης Φαρμάκας (75′) από πλευράς φιλοξενουμένων.

ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΣΤ. - ΘΕΜΕΛΗΣ

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Μάνος, Κοτρώτσιος Α., Καραλής, Δεμέστιχας, Γκουτσιούδης, Βασίλιεφ (53′ Κοτρώτσιος Χρ.), Ζαφειρούλης, Θεμελής, Μητσιός (65′ Πατρίκης), Ελευθερόγλου Γ., Καρυπίδης.

Α.Ε. Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Μερτζανίδης, Φαρμάκας, Χατζηλιάδης Γ., Χριστοδούλου Κ., Γκομοσίδης, Τσανάς, Τσαπράζης Στ., Πρισακάρου (80′ Χατζηλιάδης Κ.), Κουτής (70′ Χριστοδούλου Στ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Γκάγκας, Παπαγεωργίου.