Επιτέλους νίκη!

Από την 6η αγωνιστική είχε να κερδίσει η Ολύμπικ/Νέες Καρυές και τα χαμόγελα επέστρεψαν σήμερα, καθώς επικράτησε του Κιλελέρ με 2 – 0 στην έδρα της, στην 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Με τη σημερινή νίκη λοιπόν, η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη έφθασε τους δέκα πέντε βαθμούς και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ το σύνολο του Δημήτρη Δανιλούλη έμεινε στους οκτώ βαθμούς.

Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τη κεφαλιά του Γιώργου Τζουρτζουκλή από τη σέντρα του Αντώνη Κοκότσικα, όμως η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Άρη Καλλιμάνη.

Στο δεύτερο μέρος και στο 50ο λεπτό, η Ολύμπικ/Νέες Καρυές πήρε «κεφάλι» στο σκορ, με την όμορφη κεφαλιά του Νίκου Τσιώλη, ύστερα από τη σέντρα του Δημήτρη Σέτζα.

Ωστόσο, το σύνολο του Βαγγέλη Μπρισίμη δεν έμεινε μόνο στο 1 – 0, καθώς στο 79ο λεπτό πέτυχε το δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση με το σουτ του Γιώργου Μάτου μετά από την όμορφη ατομική ενέργεια και πάσα του Αποστόλη Ταρταμπούκα.

Μάλιστα, το Κιλελέρ είχε χαμένες ευκαιρίες στην αναμέτρηση, με τους Γιώργο Παλάσκα, Θέμη Γούση και Μάκη Παλάσκα, όμως το 2 – 0 ήταν το τελικό σκορ…

 

Οι Συνθέσεις

Ολύμπικ/Νέες Καρυές (Βαγγέλης Μπρισίμης): Καλλιμάνης, Σιδέρης, Σέτζας, Περδίκης Σ., Καφφές, Τσιώλης Ευάγγ., Ζαΐμι, Τσιώλης Ν. (65′ Τσιουρής), Πράπας (70′ Καρανικολός), Ταρταμπούκας (80′ Εμμανουήλ), Μάτος.

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκουφίκης, Γουρνάρης, Κοκότσικας, Ζιόμπουρας Αθ., Παλάσκας, Γκέκας, Τζουρτζουκλής (80′ Καραΐσκος), Χατζής (80′ Χατζηλαδάς), Κουσιώρας (60′ Ζιόμπουρας Απ.), Παπαδημητρίου, Γούσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Σπανούλης, Καραθάνος.