Ετοιμάζει επιθετική ενίσχυση από Ιαπωνία η Ζάκυνθος!

Από την Άπω Ανατολή ψωνίζει η Ζάκυνθος! Η ομάδα του Ιονίου φέρνει στο νησί τον επιθετικό Yuta Konagaya ο οποίος βλέπει την προοπτική να αγωνιστεί σε ομάδα όπως είναι η Ζάκυνθος ως ένα διαφορετικό βήμα στην καριέρα του.

Ο Γιούτα Κοναγκάγια (στα Ελληνικά) είναι γνωστός στον Ελληνοαυστραλό τεχνικό του ΑΠΣ Ζάκυνθος Νίκο Μαρίνο ο οποίος έχει μεσολαβήσει για να έρθει ο παίκτης στους κυανοκίτρινους. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Το μεσημέρι της Παρασκευής ανέβασε στην προσωπική σελίδα του στο fb μια φωτογραφία με τον παίκτη όπου άφηνε να εννοηθεί ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά στη Ζάκυνθο.

Ο Γιούτα Κοναγκάγια αγωνίζεται εξίσου καλά στα πλάγια της επίθεσης όσο και στις θέσεις 8 και 10 . Είναι 27 ετών γεννημένος το 1993. Πρόσφατα αγωνιζόταν στην Blacktown City Demons, ομάδα της Νέας Νότιας Ουαλίας, Αυστραλίας στην NSW Premier League.

Το μεσημέρι της Παρασκευής μίλησε στην αθλητική εκπομπή «Εl CLASICO» o τεχνικός διευθυντής του ΑΠΣ Ζάκυνθος Ντένης Κόκλας ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στο νησί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: ioniansports

The post Ετοιμάζει επιθετική ενίσχυση από Ιαπωνία η Ζάκυνθος! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com