Ευρεία νίκη για την Αμπελιά!

Μόλις μία γηπεδούχος ομάδα επικράτησε στην 17η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας και αυτή είναι η Αμπελιά απέναντι στην Αστραπή Ν. Πολιτείας με σκορ, 3 – 0!

Οι «κόκκινοι» του Δημήτρη Βλάχου επικράτησαν της ομάδας του Γιάννη Σιάρκου κι «έκλεισαν» θετικά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φθάνοντας τους δέκα εννέα βαθμούς και την 11η θέση στην βαθμολογία.

Από την άλλη, οι «πορτοκαλί» της Νέας Πολιτείας παρέμειναν στην τελευταία θέση και τους πέντε βαθμούς ύστερα και από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας του Νομού μας…

Στα του αγώνα, ο Τσαπατόρης έδωσε το προβάδισμα στην Αμπελιά στο 14ο λεπτό και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Χύσα έκανε δύο τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Το τελικό 3 – 0 σημείωσε ο Γαλάνης στο 72ο λεπτό κι ενώ είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα στην θέση του Χύσα…

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς εκτός των γκολ είχε ευκαιρίες με τους Χατζή, Δεμίση, Πετράκη και Τσαπατώρη (δοκάρι), ενώ η Αστραπή Ν. Πολιτείας είχε τις δικές της στιγμές με τους Βρούβα, Μαριγκούδη, Πέτρου (δοκάρι) και Ζαρκαδή…

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δημήτρης Βλάχος): Παπαγούλας, Χάμος, Κοτρώτσιος Χρ., Πετράκης, Αντωνίου, Νικολακούλης, Τσαπατώρης (78′ Δεμίσης), Χύσα (65′ Γαλάνης), Χατζής, Καρατζούκος (74′ Ζέρβας), Μπλάντας (74′ Χριστοδούλου).

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Φαρμάκας, Κυρίτσης, Σκόμπας, Κατσιάνος, Αλεξίου, Πέτρου, Μαριγκούδης (82′ Δράμης), Βρούβας (67′ Βέλας), Ζαρκαδής (78′ Αθανασόπουλος), Φίλης (67′ Κωνσταντίνου), Φασούλας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δεδικούσης, Σιαπλούλης, Κουτίνα.