Εντυπωσιακό ξεκίνημα για Ελευθεριακό!

Ευρεία νίκη με σκορ 0 – 3 για τον Ελευθεριακό που επικράτησε στην έδρα της  Ομόνοιας σε ένα παιχνίδι που είχε φάσεις, πολλά νεύρα και διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων για το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων και την ανοχή του διαιτητή κ. Βλιώρα.

Η ομάδα του Ελευθεριακόυ στο μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ. Η Ομόνοια “ξύπνησε” στο δεύτερο ημίχρονο και αφού ήδη έχανε 0 – 1 με γκολ πέναλτι του Σαμαρά και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Τζήμα Ηλία όταν δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 49′ και 50′.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καλογήρος έκανε το 0 – 2 και κάπου εκεί το παιχνίδι “τελείωσε”… Ο Ελευθεριακός σκόραρε και στο 70′ με το Ραπτοτάσιο και η νίκη του 0 – 3 στην πρεμιέρα πήρε διαστάσεις θριάμβου.

Το Φιλμ του Αγώνα

4′ Ο Καλογήρου κάνει το  το σουτ άλλα αποκρούει ο τερματοφύλακας Στεφούδης.

10′ Ευκαιρία με τον Ραπτοτάσιο να μην μπορεί να σκοράρει και η φάση να περνάει ανεκμετάλλευτη.

38′ Ο Καλογήρου κάνει το πλασέ  πάνω από τον τερματοφύλακα και στην συνέχεια της φάσης ενώ η μπάλα καταλήγει άουτ ο Σαμαράς δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίκτυα.

42′ Ο Σαμαράς φεύγει από αριστερά και στην προσπάθεια να μπεις στην περιοχή κερδίζει το πέναλτι μετά από ανατροπή.

43′ 0 – 1 Γκολ με εκτέλεση πέναλτι από τον Σαμαρά 0-1.

45′ Πρώτη ευκαιρία έξω από την περιοχή για την Ομόνοια με τον Τζήμα Ηλία.

47′ Ο Σαμαράς σουτάρει άλλα ο τερματοφύλακας αποκρούει σε κόρνερ.

49′ Ο Τζήμας Ηλίας πλασάρει πάνω από το τερματοφύλακα άλλα η μπάλα καταλήγει άουτ.

50′ Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία πάλι με τον Τζήμα να μην μπορεί να σκοράρει μέσα από την μικρή περιοχή και κάνει το 0 – 2.

60′ 0 – 2 Ο Καλόγηρος εκμεταλλεύεται το λάθος έξοδος του τερματοφύλακα και σκοράρει με πλάσε, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0 – 2.

70′ 0 – 3 Ο Ραπτοτάσιος με πλάσε από την μικρή περιοχή έκανε το τελικό 0 – 3.

Οι Συνθέσεις

Ομόνοια (Οράσιο Μοράλες): Στεφούδης, Ντριβαλάς, Κόκοβας (65′ Καζάκης), Τσεκούρας, Τζήμας Σ., Αλεξανδράκης Κ. (50′ Δάσσιος Δ.), Χατζής, Κομοσίδης, Δημητρέλης, Καραλόλης (46′ Καλούσης), Τζήμας Ηλίας.

Ελευθεριακός (Ηλίας Αράπης): Συράκης, Παπαχρήστος, Ζαφειρούλης, Δεληγιάννης Δ., Μπασιάνας, Δεληγιάννης Β., Ραπτοτάσιος Κ. (76′ Μπουκόρος), Οικονόμου (59′ Χριστοδούλου), Σαμαράς (76′ Αποστολάρας), Καλόγηρος, Ραπτοτάσιος Π.

Διαιτητική τριπλέτα
Βλιώρας, Κουμερτάς, Μουτσουρούρης.