Ευχαριστεί ο Ηρακλής που ξεκινά και τη προετοιμασία…

Ο Ηρακλής Λάρισας με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί τη Περιφέρεια Θεσσαλίας για τα έργα που αφορούν το γήπεδο της Νεάπολης, όπως γνωστοποιεί και την έναρξη της προετοιμασίας που θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας (05/08) και τα φιλικά προετοιμασίας…

Πιο αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ένταξη στον προϋπολογισμό της, του απαραίτητου ποσού ώστε να πραγματοποιηθούν τα αναγκαία έργα που αφορούν το γήπεδο της Νεάπολης προκειμένου αυτό να καταστεί κατάλληλο για τους αγώνες του Ηρακλή Λάρισας στην Γ Εθνική κατηγορία.

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο και υπεύθυνο αθλητικών έργων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Κο Δημότσιο Στέλιο αλλά πάνω από όλους τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κο Αγοραστό Κων/νο ο οποίος τήρησε στο έπακρο τη δέσμευση που μας έδωσε κατά την απονομή του πρωταθλήματος και άμεσα έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του για την ένταξη του έργου αυτού.

Ξεκινά η προετοιμασία του Ηρακλή…

Μετά την ολοκλήρωση των εργομετρικών του Ηρακλή που πραγματοποιήθηκαν στο υπερσύγχρονο εργομετρικό κέντρο του Medical Project, ο Ηρακλής ξεκινάει την προετοιμασία του με την πρώτη συγκέντρωση να έχει ορισθεί για της 6.30μ.μ. την Δευτέρα 5 Αυγούστου, στο γήπεδο της Νεάπολης.

Επίσης σας ανακοινώνουμε ότι τα οριστικοποιημένα φιλικά της ομάδας μας είναι:

11/08: Διαγόρας Στεφανοβίκειου – Ηρακλής Λάρισας

21/08: Ηρακλής Λάρισας – Αετός Μακρυχωρίου

25/08: Ηρακλής Λάρισας – Διαγόρας Στεφανοβίκειου

29/08: Αβέρωφ – Ηρακλής Λάρισας

31/08: Νεοχώρι Τρικάλων – Ηρακλής Λάρισας

07 ή 08/09: Ηρακλής Λάρισας – Π.Ο.Ελασσόνας. Super Cup (αναμένεται ο ορισμός από την ΕΠΣΛ)

14/09: Ηρακλής Λάρισας – Θησέας Αγριάς».