Εύκολα ο Σμόλικας!

Ο Σμόλικας Φαλάνης δεν συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Τύρναβο, τον οποίο και νίκησε εντός έδρας με 3 – 0 για την 26η Αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά του παιχνιδιού, κύλησαν δίχως κάποια από τις δύο ομάδες να βρουν τον τρόπο για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε στην ανάπαυλα χωρίς σκορ, όμως τελικά ο… Χαζίζι είχε αντίθετη άποψη για την εξέλιξη το ματς.

Καθώς με τη συμπλήρωση σαράντα πέντε λεπτών αγώνα, ο Νερπιέτρι πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, πάσαρε στον Χαζίζι, ο οποίος προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον Σμόλικα, με το 1 – 0 να είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος τώρα οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά.

Έτσι, με το «καλημέρα» της επανάληψης και πιο συγκεκιμένα στο 47ο λεπτό, ο Γούτος με ανάποδο «ψαλιδάκι», έπειτα από εκτέλεση φάουλ του πόνηρου, νίκησε τον Χισκουρτάι και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Χαζίζι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0, που ήταν και το τελικό σκορ, έπειτα από πάσα του Γκιόνα, σε ένα καρμπόν γκολ με το πρώτο.

Τα Γκολ

1 – 0 45′ Χαζίζι.
2 – 0 47′ Γούτος.
3 – 0 52′ Χαζίζι.

Οι Συνθέσεις

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Πολύζος, Σκούπρας (67′ Γαζέτας), Πατσής, Πόνηρος, Χατζούλης (10′ λ.τ. Ντανίκας Αθ. (67′ Χώτος)), Χαρισούλης, Νερπιέτρι, Χαζίζι (55′ Κουτσούκης), Γκιόνα (67′ Κόκκινος), Γούτος.

Τύρναβος (Αντώνης Γαλάρας): Χισκουρτάι, Πέτρο, Παπαγεωργίου (83′ Μούτσο), Μπαλκουράς, Στεμπάρι (55′ Στεμπάρι), Καρράς, Κατσαρός (72′ Ματράκης), Μπάκος, Τσέσμα (83′ Ζώγκος), Παππάς (55′ Σιούτης), Τσατσελάρι Ρ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Κοσμάνος, Κοτούμπας.