Εύκολα στη νίκη η Ολύμπια!

Εύκολο αποδείχθηκε το απόγευμα που είχε η Ολύμπια Λάρισας το περασμένο Σάββατο, καθώς έφθασε εύκολα στη νίκη απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τη 17η στροφή της Α΄2 Γυναικών και οι «πορτοκαλί» πήραν μία σχετικά εύκολη νίκη, καθώς βρίσκονταν μπροστά στο σκορ καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Πάρη Λότφι υποδέχθηκε το συγκρότημα του Πιερικού Αρχέλαου στο Κλειστό της Νεάπολης και δεν ήθελε να αφήσει περιθώρια απώλειας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, φθάνοντας μάλιστα με ευκολία στη νίκη, παίρνοντας έτσι και το «ροζ» φύλλο!

Από πλευράς Ολύμπιας, η Ασημίνα Κουτσουνούρη τελείωσε το παιχνίδι με δέκα εννέα πόντους, ενώ η Αφροδίτη Καλλίδου τελείωσε το ματς με δέκα πόντους. Στην αντίπερα όχθη, για τον Πιερικό Αρχέλαο η Γκοτζαμάνη τελείωσε τον αγώνα με δέκα επτά πόντους, ενώ με τρεις λιγότερους πόντους τελείωσε τη συνάντηση του Σαββάτου η Φλώρου.

Με τη νίκη αυτή, η Ολύμπια έφθασε τους είκοσι εννέα βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Πυλαία το μεσημέρι της ερχόμενης Κυριακής.

Διαιτητές: Κέτουλας – Αβραμίδου.

Δεκάλεπτα: 16 – 6, 31 – 14, 41 – 30, 57 – 45.

Ολύμπια Λάρισας (Λότφι): Δημητρέλια, Ντριστέλα 4, Σουλιώτη 10, Παπαστεργίου, Λιάσκου 5 (1), Σκαρλή 2, Μαγδαλιανίδου 7 (1), Κουτσουνούρη 19 (3), Καλλίδη 10 (2).

Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη): Πουρσανίδου 2, Ζουγκουρίδου 10 (1), Φλώρου 14, Γκοτζαμάνη 17 (2), Μπαγκλαρίδου, Λεκάι, Ακριτίδου, Δημητριάδου 2.