Εύκολα το Μαυροβούνι

Άνετο… μεσημέρι είχε το Μαυροβούνι, το οποίο επικράτησε με 4 – 0 εντός έδρας του Παναγροτικού Νίκαιας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά και αυτή τη νίκη το Μαυροβούνι συνεχίζει τη πολύ καλή πορεία του έως τώρα, φτάνοντας συνολικά τους έντεκα βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίας, αγνοώντας την αίσθηση της… ήττας! Από την άλλη η ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε στους τέσσερεις βαθμούς που είχε.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, αναλαμβάνοντας τα ηνία και τη πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Γι’ αυτό και κατάφεραν από νωρίς στο ματς να μετουσιώσουν την υπεροχή τους αυτή και στον πίνακα του σκορ του παιχνιδιού.

Ήταν το 17ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ακριβόπουλος βρήκε τον απαραίτητο χρόνο και χώρο, δεν το πολυσκέφτηκε και με ένα πολύ όμορφο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος έφτασαν σε ακόμη ένα τέρμα. Στο 44′ ο Μπατζέλας από πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μαυροβούνι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 57ο λεπτό, ο Ακριβόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε ο Σπανός στο 71′ με ιδανικό τελείωμα και ήταν αυτός που έγραψε τον επίλογο του ματς.

Τα Γκολ

1 – 0 17′ Ακριβόπουλος.
2 – 0 44′ Μπατζέλας Νίκος.
3 – 0 57′ Ακριβόπουλος.
4 – 0 71′ Σπανός.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Αν., Μπάγκας Κ., Μπάγκας Δ., Μπατζέλας Ν., Μπατζέλας Β., Μπέτσης (73′ Τατσέλος), Κακαζούκης, Πράπας (73′ Θάνος), Σκαφιδάς (60′ Κουκούτσης), Φακίτσας (53′ Σπανός), Ακριβόπουλος (73′ Εμμανουήλ).

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Παπαγούλας, Σώκος, Μανακούσιος Θ. (70’ Περήφανος), Γεωργόπουλος (55′ Γκανάβας), Παπακώστας Ηλ. (46′ Ψαρούλης), Πετράκης Χρ., Μανακούσιος Δ., Γκουντίκας, Χριστοδούλου, Πετράκης Εμ. (55′ Βυρλας (70′ λ.τ. Πιτσίλκας)Ακρίβος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σκάρπας, Ακρίβος, Ντελέζος Θ.