Εύκολη επικράτηση για τον Ροδιακό…

Χωρίς να βρει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Ροδιακός επέστρεψε στις νίκες το μεσημέρι της Κυριακής (08/12), καθώς επιβλήθηκε με 7 – 1 του Μαρίνου Αντύπα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Β’».

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γιώργου Φτεργιώτη βρίσκεται μόνη στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας δέκα πέντε βαθμούς όπου μάλιστα βρίσκεται και στο μείον δύο από τη πρώτη θέση και τον Ηρακλή Πλατανουλίων.

Με το «καλημέρα» ο Μπιζιώτας έκανε το 0 – 1 για τον Ροδιακό, ενώ ο Αρσέν Πατρίκου σκόραρε για το 0 – 2 στο 8′. Στη συνέχεια και στο 22ο λεπτό ο Εριντόν Πατρίκου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με την εκκίνηση της επανάληψης ο Αρσέν Πατρίκου βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 0 – 4, ενώ στο 62ο λεπτό ήρθε η σειρά του Μπιζιώτα να σκοράρει και πάλι για το 0 – 5.

Ο Μαρίνος Αντύπας μείωσε σε 1 – 5 στο 69′, ενώ στο 78′ ο αρχηγός του Ροδιακού, Δράμης διεύρυνε το σκορ σε 1 – 6 και δέκα λεπτά μετά, ο Σίλβι Λέκα πέτυχε το 1 – 7 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Σύνθεση

Ροδιακός (Γιώργος Φτεργιώτης): Κοκκαλάρας, Λέσι (46′ Λαζαρίδης), Τσιρόπουλος (62′ Στεφανίδης), Μπουζούκας, Λέτσιος, Μπαλκουράς, Λέκα Σ., Δράμης, Μπιζιώτας, Πατρίκου Ερ., Πατρίκου Αρ. (58′ Λέκα Αν.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Καϊμακάμης, Βαλιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...