Εύκολο απόγευμα είχε ο Προμηθέας

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων, ο Προμηθέας επικράτησε και αυτή την αγωνιστική (15η) στον 1ο όμιλο της Γ΄τοπικής κατηγορίας και οδεύει για τα καλά στην επόμενη κατηγορία!

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή σημείωσε ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα κι έτσι έφθασε τους σαράντα τρεις βαθμούς, ενώ οι Χαλκιάδες έμειναν στους είκοσι δύο βαθμούς, έπειτα και από το σημερινό αποτέλεσμα.

Αρχικά, στο 6ο μόλις λεπτό του αγώνα ο Προμηθέας πήρε προβάδισμα στο σκορ, καθώς μετά τη σέντρα του Δημήτρη Πατσιούρα, ο Παπαδόντας πήρε τη πρώτη κεφαλιά και με ιδανικό τελείωμα ο Σεΐζης έκανε το 1 – 0.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 54ο λεπτό, ο Παπαδόντας εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά ο Σκαφιδάς κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 2 – 0.

Είκοσι λεπτά μετά, ο Προμηθέας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0 με σκόρερ αυτή τη φορά τον Σεΐζη με γυριστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τριτάρη.

Τέλος, το 4 – 0 διαμορφώθηκε στο 84ο λεπτό με σκόρερ τον Δημήτρη Πατσιούρα με πλασέ από πλεονεκτική θέση ύστερα από σέντρα του Δολμέ.

Μάλιστα, το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή έχασε κι ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ του παιχνιδιού με τους Παπαδόντα, Σεΐζη και Πατσιούρα Β.

Η Σύνθεση

ΑΕΛ Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Πατσιούρας Δ., Ψύρρας (67′ Αλίου), Σκαφιδάς, Ηλιόπουλος, Καρβουνάρης (67′ Καραπετσάνης), Παπαδόντας, Σεΐζης (80′ Πατσιούρας Β.), Καρκαντζιάς, Τριτάρης, Δολμές.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δρυστέλλας, Παπαϊωάννου, Κουϊμτζής.