Εύκολο απόγευμα είχε ο Προμηθέας

Καμία αντίσταση από τον Διογένη δεν βρήκε ο Προμηθέας, καθώς επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 4 – 0 σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Νεάπολης.

img_9349

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή κέρδισε και σε αυτή την αγωνιστική κι έτσι συνεχίζει στη πρώτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει είκοσι επτά βαθμούς μέχρι τώρα, ενώ στους δέκα έξι βαθμούς έμεινε ο Διογένης ύστερα και από την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
img_9336

Στο 25ο λεπτό ο Δημήτρης Πατσιούρας με ωραίο τελείωμα και με σουτ από θέση βολής έβαλε μπροστά τον Προμηθέα στο σκορ, ενώ επτά λεπτά μετά, ο Παπαδόντας έκανε δύο τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

img_9334

Στην επανάληψη τώρα και στο 53ο λεπτό, ο Κατσής με όμορφο σουτ από πλεονεκτική θέση, κέρδισε τον Κυρίτση και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0, ενώ στο 88ο λεπτό ο Προμηθέας διαμόρφωσε το τελικό 0 – 4, με αυτογκόλ του Βούλγαρη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Καραπετσάνη.

img_9338

Τέλος, ο Προμηθέας είχε και άλλες ευκαιρίες με τους Παπαδόντα, Πότση και Σεΐζη, όμως αυτές χάθηκαν και το 4 – 0 ήταν το τελικό σκορ στη σημερινή αναμέτρηση.

img_9332

Οι Συνθέσεις

Διογένης (Γιώργος Κύργιας): Κυρίτσης, Αγγελίκος, Κύργιας, Μιχαήλ, Αλεξίου, Βολιωτόπουλος, Κύρκος, Τσαπατόρης, Στεργίου (46′ Βούλγαρης), Τζήμας, Μπουζούκια.

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Καραπετσάνης, Κολοκυθόπουλος, Πότσης, Καρβουνάρης (53′ Καρκαντζιάς), Σκαφιδάς, Παπαδόντας (65′ Καραχάλιος), Πατσιούρας Δ. (46′ Κατσής), Σεΐζης, Τριτάρης, Δολμές.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραθάνος, Οικονομόπουλος, Έξαρχος.