Εύκολο απόγευμα ο Ηρακλής Λαρισας

Δίχως να έχει πρόβλημα η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας έφτασε εύκολα στην νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με 3 – 0.

Η ομάδα του Θανάση Τσώτσου ευτύχησε να προηγηθεί με εκτέλεση πέναλτυ του Τσινούδη στο 20′ και να διπλασιάσει τα τερματά του στο 58′ με κοντινό πλασέ του Μπέη.Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φούντας με πλασέ μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Να σημειώσουμε ότι στο 14′ ο Μπέης έχασε πέναλτι με την μπάλα να πηγαίνει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραποστόλη.

Καλύτεροι από πλευράς γηπεδούχων ήταν οι Μπέης,Τσινούδης, Φούντας και Δάσσιος ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων παρά το βαρύ σκορ ήταν ο Αμαρλαριώτης.

Το Φιλμ του Αγώνα

14′ Πέναλτι για τον Ηρακλή. Ο Παπακώστας ανέτρεψε τον Φιλίππου μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον κ. Αγγελούλη να δείχνει το σημείο του πέναλτυ.Εκτελεί ο Μπέης η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραποστόλη και άμεσα οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων διώχνουν την μπάλα από την περιοχή.

17′ Φάουλ για τον Ηρακλή εκτελείται από τον Τσινούδη η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Καραποστόλη.

20′ 1 – 0 Πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Παπακώστας και πάλι ανατρέπει αυτήν την φορά τον Φούντα με τον κ. Αγγελούλη να καταλογίζει και πάλι πέναλτυ. Το πέναλτι εκτελεί αυτή τη φορά ο Τσινούδης και την μπάλα να αποκρούει πρόωρα ο Καραποστόλης αλλά να καταλήγει στα δίχτυα καθώς η μπάλα πέρασε κάτω από το σώμα του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

34′ Επικύνδινο σουτ του Φιλίππου για τους γηπεδούχους μπλοκάρει σταθερά ο Καραποστόλης.

58′ 2 – 0 Όμορφη ενέργεια του Τσινούδη από αριστερά για τον Ηρακλή σπάει την μπάλα στον Μπέη και εκείνος με κοντινό πλασέ κάνει το 2 – 0.

66′ Σέντρα του Αμαρλαριώτη από δεξιά για τους φιλοξενούμενους με τον Βακαλά να πιάνει την κεφαλιά και τον Μαγαζιώτη να αποκρούει σταθερά την μπάλα.

78′ 3 – 0 Πάσα του Τσινούδη από αριστερά μέσα στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων στον Φούντα εκείνος με κοντινό πλασέ διαμορφώνει το τελικό 3 – 0.

81′ Σουτ από δεξιά του Μακανίκα για τον Ηρακλή η μπάλα περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καραποστόλη.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας(Θανάσης Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Μακανίκας (82′ Καψάλης), Βεργής, Κοτούμπας, Μούτσα (46′ Μητρακούλης), Μέκρας Γ., Τσινούδης, Δάσσιος, Φούντας, Μπέης, Φιλίππου (71′ Θεοδώρου).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Κυριάκος Κυζιρίδης): Καραποστόλης, Χατζηλιάδης, Παπακώστας, Ιλιάζι, Τσιφλιζόγλου, Παναγιώτου, Κολοβός (46′ Κοτσώνας), Κουσιάς (75′ Ευαγγέλου), Βακαλάς, Αμαρλαριώτης, Σαλγκάμης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Aγγελούλης, Ακρίβος, Μακρής