Ζαφειράκης για τα… δύσκολα!

Τέσσερις αγωνιστικές είχε να δει το… “χρώμα” της νίκης η Νεάπολη Λάρισας, που μετά το 1 – 0 επί του Ολύμπου Γόννων την 4η αγωνιστική, κέρδισε με το ίδιο σκορ στο Ελευθεραί την ομώνυμη ομάδα με σκόρερ τον Χρήστο Ζαφειράκη και αφού οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι.

img_4688

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Νεάπολη στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, που κέρδισε στο Ελευθεραί την ομάδα του Βαγγέλη Κώτσιου με 1 – 0. Ήρωας για την Νεάπολη ο Χρήστος Ζαφειράκης που κέρδισε με κεφαλιά τον Αναστασίου στο 74′, δίνοντας υπερπολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Κυριάκου Κυζιρίδη. “Τραγική” φιγούρα της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Θεοδώρου που ηττήθηκε από τα εννέα μέτρα του πέναλτι από τον Κουσιά.

img_4746

Σε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος παιχνίδι, η Νεάπολη ήταν εκείνη που έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη από το γήπεδο του Ελευθεραί. Και γι΄ αυτό φρόντισε ο Χρήστος Ζαφειράκης. Που ως από μηχανής Θεός με κεφαλιά από στημένο του Αλέξη Μπέη στο 74ο λεπτό κέρδισε τον Αναστασίου, δίνοντας την νίκη στους “γαλάζιους”.

img_4730

Νωρίτερα χρονικά το Ελευθεραί είχε την ευκαιρία να πάρει εκείνο το προβάδισμα στο σκορ. Ο Άγγελος Ευστρατίου σε μία προώθησή του στο παιχνίδι, έκανε ένα γύρισμα από δεξιά. Η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Γρηγόρη Συμεωνίδη και ο κ. Βλιώρας έδειξε την εσχάτη των ποινών. Πέναλτι. Μετά από μίνι σύσκεψη μεταξύ Γιάννη Μαυρουδή και Βαγγέλη Θεοδώρου, ο δεύτερος ανέλαβε να μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι.

img_4695

Υπολόγισε όμως χωρίς τον Γιάννη Κουσιά, ο οποίος πέφτοντας σωστά απομάκρυνε με τα πόδια. Στο ριμπάουντ ήρθε ο Γιώργος Μέκρας που καθυστέρησε αρκετά στην τελική του προσπάθεια, με τους αμυντικούς της Νεάπολης να τον προλαβαίνουν και να απομακρύνουν.

img_4702

 

Οι Συνθέσεις

img_4706

Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου,Τσιάμης, Νταμπώσης, Ντελόπουλος, Μέκρας Γ., Μέκρας Χρ., Γκουζιώτης (86′ Κατσαβριάς), Θεοδώρου (80′ Παπαδημητρίου), Μαυρουδής, Γκαραβέλης, Ευστρατίου.

img_4723

Νεάπολη (Κυριάκος Κυζιρίδης): Κουσιάς, Ζάρρας, Βράνας, Αβραμούλης, Μαυρίδης, Μπουχλαριώτης (62′ Συμεωνίδης), Μανδραβέλης, Ζαφειράκης, Μπέης, Ευαγγέλου (73′ Κοσμάς), Χαρούλης (46′ λ.τ. Κυριάκος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Δήμου, Λάκης.