Ζει μεγάλες στιγμές με Δενελάβα

Ιστορικές ημέρες ζει η Αμπελιά, όπου το καμάρι του χωριού, ο Ολυμπιακός κέρδισε και τα Βούναινα με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0 και παραμένει σε τροχιά ανόδου στην “μεγάλη” κατηγορία του Νομού για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τους 35 βαθμούς έχει φτάσει το συγκρότημα του Λευτέρη Καλογήρου που κατά τέσσερις βαθμούς την διαφορά από την 4η θέση της κατηγορίας όπου πλέον βρίσκεται ο Αμπελωνιακός.

Μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο συνήθης ύποπτος, Λευτέρης Δενελάβας, που στο 82′ με σουτ του μέσα από την περιοχή, σημείωσε και το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας το πολυπόθητο τρίποντο στην ομάδα του.

Βέβαια νωρίτερα στο 75′ ο Δημήτρης Νιαρίτης με σουτ του έξω από τη περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χατζηλιάδη, προειδοποιώντας τον για το τι θα επακολουθήσει στην συνέχεια.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Τσαντόπουλος (15′ λ.τ. Τολιόπουλος), Δενελάβας Ν., Καραγγέλης, Νιαρίτης Δ., Σκλαπάνης, Παναγιωτόπουλος (46′ Κουλάκογλου), Δεμίρης, Λέτσιος, Δενελάβας Ελ., Σπαθαριώτης (75′ Νιαρίτης Ν.).

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χατζηλιάδης Ι., Φαρμάκας, Κοτρώτσιος, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης, Δεσπόπουλος, Χριστοδούλου Κ. (80′ Καζάνι), Τσαπράζης Στ. (60′ Γκομοσίδης), Τσανάς, Πρεσακάρου (70′ Τσαπράζης Κ.), Σπανός.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Νίκζας, Παπαγιαννόπουλος.