Ζητάει εξηγήσεις ο κόσμος για την έλλειψη οράματος

Πολλά ερωτηματικά έχουν οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα για την αποβολή της ομάδας τους από την Ευρώπη και ζητούν από τον Γιώργο Χριστοβασίλη να δώσει σαφείς απαντήσεις.

Πλήρη διαφάνεια ζήτησαν οι Blue Vayeros, ενώ σε κοινή τους ανακοίνωση οι «Απεί Ρωτάν», οι «Azzurra Familia» και οι «Athens West Side Squad», καλούν τον πρόεδρο του ΠΑΣ να εξηγήσει τους λόγους του αποκλεισμού μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από μια πενταετία επιλογών που φανέρωναν έλλειψη οράματος για τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, η φετινή επιτυχία του αγωνιστικού τμήματος σε έκανε να φανείς ανίκανος να τη διαχειριστείς. Μας ανάγκασες να παρακολουθήσουμε μια φαρσοκωμωδία, μια επίδειξη ερασιτεχνισμού στο χειρισμό του θέματος της αδειοδότησης.

Από εμάς έχεις διορία έως την Τετάρτη 26 Ιουνίου να απευθυνθείς ανοιχτά στον κόσμο του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως την ημέρα που σε υποδέχτηκε. Απαιτούμε άμεσα να παρουσιάσεις έμπρακτα στοιχεία, τόσο για την αποτυχία λήψης της αδειοδότησης όσο και για τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν την ομάδα εδώ. Ζητάμε να απολογηθείς απέναντι στον πραγματικό ιδιοκτήτη του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να παρουσιάσεις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας με στόχο να πείσεις ότι μπορείς να σταθείς αντάξιος της ιστορίας του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και των προσδοκιών μας και ότι μπορείς να δώσεις το όραμα που ζητάει ο κόσμος ώστε να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο.

Σε περίπτωση που σιωπήσεις ή χρησιμοποιήσεις υπεκφυγές και τεχνάσματα για να αποποιηθείς τις ευθύνες σου, σου υποσχόμαστε πως θα βρεις εμάς και όσους αγαπούν πραγματικά τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ, πιστούς στο πλευρό της ομάδας και σθεναρά απέναντί σου ως το τέλος της θητείας σου»!