Ζιάγκας: «Έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα η πρώτη μας νίκη»

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Παραπόταμος, που επικράτησε  του Μαχητή Τερψιθέας, με 2 – 1.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον Ζήση Ζιάγκα, με τον τεχνικό του Παραποτάμου να αναφέρεται στην πρώτη νίκη της ομάδας του, που σύμφωνα με τον ίδιο έπρεπε να είχε πανηγυρίσει νωρίτερα την πρώτη νίκη, όπως αναφέρθηκε και στην πορεία αλλά και στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Αστραπή Νέας Πολιτείας.

Πιο αναλυτικά:

«Ήταν η πρώτη νίκη για εμάς, όμως πιστεύω πως έπρεπε να είχαμε κερδίσει και άλλα παιχνίδια με την απόδοση που είχαμε. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου, ενώ σε κάποια παιχνίδια αδικηθήκαμε τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την διαιτησία», ήταν τα πρώτα λόγια του Ζήση Ζιάγκα.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Παραποτάμου: «Δεν περιμέναμε τέτοιο ξεκίνημα για τον Παραπόταμο. Παίζουμε με νέα παιδιά, έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και θεωρώ πως θα έχουμε καλύτερη συνέχεια».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Αστραπή Νέας Πολιτείας: «Η ομάδα της Νέας Πολιτείας είναι μία ομάδα όπου παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο, ενώ θα είναι δύσκολο, καθώς είναι και εκτός έδρας. Όποια ομάδα έχει καλύτερη παρουσία, αυτήν θα πάρει και τους τρεις βαθμούς».