Ζιώγας: “Ήμασταν καλύτεροι αλλά…”

«Για ακόμη μία φορά ενώ κάναμε τις ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα. Μας μένει πίκρα ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Το γκολ είναι μεγάλη υπόθεση. Θα προβληματιζόμουν πολύ αν δεν κάναμε ευκαιρίες. Το κομμάτι στο οποίο μπορούμε να δουλέψουμε είναι αυτό, να προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί», είπε ο Μιχάλης Ζιώγας στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα στα Ψαχνά και ακολούθως απάντησε στις ερωτήσεις:

-Γιατί Πότσι, Ζουρούδης, Χατζής έμειναν εκτός αποστολής;

«Ο Πότσι προέρχεται από πολύμηνη αποχή λόγω επέμβασης και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα μόνο 20 μέρες. Το ίδιο με ρωτούσατε την περασμένη εβδομάδα για τον Μπλέντι, αλλά σήμερα που μπήκε είδατε ότι δεν ήταν ο Μπλέντι που ξέρουμε, ήταν σαφώς επηρεασμένος από την αποχή. Ο Ζουρούδης έμεινε εκτός για λόγους τακτικής. Ο Παπαϊωάννου είναι ένα παιδί που έχει δείξει μεγάλη προσπάθεια και προτίμησα να του δώσω ευκαιρία. Ο Ζουρούδης έχει παίξει τόσα ματς, αλλά δεν έχει σκοράρει».

-Είστε ικανοποιημένος από την εμφάνιση;

«Από την εμφάνιση ναι, από το αποτέλεσμα όχι. Το άσχημο είναι ότι δεχτήκαμε ένα γκολ μόλις στο 10ο λεπτό. Όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος».

-Σας προβληματίζει ο Ζεκίνια με τη συνεχόμενη αγωνιστική πτώση;

«Δεν θέλω να βλέπουμε τα πράγματα μεμονωμένα. Κάνουμε συνολικά ως ομάδα μια προσπάθεια».

-Τον Ηρακλή πως τον είδατε;

«Για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση σημαίνει ότι το αξίζει. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι».