Ζουν το όνειρο τους οι «πετεινοί»

Ιστορία γράφει ο Α.Ο. Μαυροβουνίου ο οποίος για πρώτη φορά θα βρεθεί σε ημιτελική φάση Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας, κάμπτοντας την αντίσταση της νεοσύστατης και αξιόμαχης Αναγέννησης Ολύμπου στο γήπεδο Πυργετού με 4 – 0.

Οι «πετεινοί» άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με τον Βασίλη Μπατζέλα. Ο Σωκράτης Φακίτσας εκτέλεσε φάουλ και ο Βασίλης Μπατζέλας με κεφαλιά κέρδισε τον Κατσανούλη για το 0 – 1, ανοίγοντας τον δρόμο της πρόκρισης, τον οποίο και… βάδισε δύο λεπτά αργότερα ο Θύμιος Μπέτσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, οδηγώντας τους φιλοξενούμενους στην ανάπαυλα του ημιχρόνου προπορευόμενους με δύο τέρματα

Πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν και με αριθμητικό μειονέκτημα καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη ο Ρουμπιές, το οποίο και άλλαξε τις ισορροπίες ακόμη περισσότερο ενόψει και του δευτέρου μέρους.

Στην επανάληψη και στο 51′ ο Σωκράτης Φακίτσας και πάλι με κόρνερ βρήκε τον Νίκο Μπατζέλα που με νέα κεφαλιά τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το τελικό 0 – 4, διαμόρφωσε στο 54′ με σουτ έξω από την περιοχή ο Στατήρης.

Τα Γκολ

0 – 1 34′ Μπατζέλας Βασίλης.
0 – 2 36′ Μπέτσης.
0 – 3 51′ Μπατζέλας Νίκος.
0 – 4 54′ Στατήρης.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Ολύμπυυ (Κώστας Κουτσούκης): Κατσανούλης, Ζάχος Χριστοφ. (81′ Ζάχος Ι.), Περόι (46′ Άλμπι Ρίτσι), Δελητζάνης, Ρουμπιές, Σινάνι Κ., Ζάχος Κ. (56′ Βρακάτος), Τζίκα, Μπουλάρι (46′ Πουρλιώτης), Σινάν Τζ., Λεσάι (76′ Κόγια).

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Αν., Κακαζούκης (69′ Ριζόπουλος Δ.), Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ., Σκαφιδάς, Μπατζέλας Β. (46′ Στατήρης), Μπατζέλας Ν., Λιλολάρι, Φακίτσας (62′ Ακριβόπουλος), Πράπας (46′ Σπανός), Μπέτσης (69′ Θάνος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ρουπέλας, Κοτούμπας, Τζιμούρτος.