Ηλιόπουλος: «Είμαστε στο έλεος του Θεού!»

Ο Δημήτρης Ηλιόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αποτελεί ένα  δυνατό όπλο στην επίθεση όποιας ομάδας υπηρετεί.

Είναι γνωστό πως τα δίνει όλα όταν αγωνίζεται και γι’ αυτό όποτε είναι ελεύθερος, το κινητό του χτυπάει συχνά για προτάσεις.

Ο παίκτης του Απόλλωνα Παραλιμνίου άνοιξε στη mikriliga.com την καρδιά του, μιλώντας για τη διακοπή, τη Γ’ Εθνική ενώ εξέφρασε και τον προβληματισμό του για όσα συμβαίνουν με τον κορονοϊό στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, τόνισε πώς είναι συναισθηματικά δεμένος με το Γιούχτα και πως είναι η Ιθάκη του.

«Αμφίρροπος όμιλος»

-Μίλησε μου για το πρωτάθλημα, μια εικόνα που πρόλαβες να έχεις από τις πρώτες αγωνιστικές…

«Το πρωτάθλημα δεν θυμίζει το ποδόσφαιρο που ξέρουμε όλοι… γιατί; Γιατί το ποδόσφαιρο χωρίς θεατές είναι πολύ φτωχό. Αγωνίζομαι σε έναν όμιλο πολύ διαφορετικό φέτος. Κανένας όμιλος δεν είναι ίδιος με τον άλλον. Άλλοι έχουν δύναμη πιο πολύ, άλλοι ποιότητα, άλλοι λίγο πιο λάιτ. Αυτός ο όμιλος είναι αμφίρροπος πιστεύω, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να έχουμε άποψη. Η ομάδα μου έπαιξε μόλις δύο αγώνες.»

«Με ευχαριστεί να περνάω ώρα με τα τρία κορίτσια μου»

-Πώς περνάς την καραντίνα;

«Η ζωή μου προ καραντίνας με την ζωή μου μετά καραντίνας έχουν μικρές διαφορές… Πάντα με ευχαριστεί να περνάω την ώρα μου με τα τρία κορίτσια μου . Αυτό κάνω και τώρα. Απλά χωρίς το ποδόσφαιρο και αυτό είναι δύσκολο πολύ!»

«Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γονατίζει»

-Σε αγχώνει το μέλλον των παικτών της Γ’ Εθνικής; Πες μου δύο λόγια για τη διακοπή.

«Θέλω να πιστεύω ότι τελειώνει όλο αυτό που περνάμε… Εμείς σαν παίκτες κρατάμε την δίψα μας για προπόνηση και αγώνες αλλά δεν εξαρτάται από εμάς… Εμείς υπηρετούμε το ποδόσφαιρο, το θέμα είναι να αντέξουν οι εργοδότες.

Άρα είμαστε όλοι στο περίμενε και ευχόμαστε το κράτος να βοηθήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί με όλα αυτά που γίνονται… γονατίζει!
Αυτές οι κατηγορίες είναι η βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου!»

«Συναισθηματικά δεμένος με το Γιούχτα»

– Πες μου μια πολύ όμορφη στιγμή στην καριέρα σου και μια πολύ άσχημη…

«Θα ξεκινήσω με την άσχημη… Άσχημο είναι αυτό που ζούμε τώρα διότι είμαι από τους παίκτες που ζει από το ποδόσφαιρο!

 Και αυτή την στιγμή είμαστε στο έλεος τους Θεού. Όμορφες στιγμές έχω πολλές… αλλά τις περισσότερες τις έχω με την φανέλα του Γιούχτα και αυτό είναι γιατί είμαι συναισθηματικά δεμένος με αυτή την ομάδα και αυτό το ξέρουν όλοι! Αξέχαστο το γκολ με Επισκοπή. Για πολλούς και διάφορους λόγους!»

«Ο Γιούχτας είναι η Ιθάκη μου»

 – Σε ποια ομάδα θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου;

«Για όσο πηγαίνω μακριά από το σπίτι μου για το ποδόσφαιρο… ο Γιούχτας είναι η Ιθάκη μου… αλλά το τέλος τέλος, θέλω να το κάνω με την ομάδα που άρχισα… και είναι ο Ελευθεριακός!»!

The post Ηλιόπουλος: «Είμαστε στο έλεος του Θεού!» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com