Ηρακλής: Ο Περόνε που ανάβει «φωτιές» και το «ναυάγιο»

O Eμάνουελ Περόνε θέλει να αγωνιστεί στον Ηρακλή ακόμα και με… ένα πόδι.

Είναι ένας από τους ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τον Ηρακλή και αγαπήθηκαν όσο λίγοι. Στους κυανόλευκους αγωνίστηκε πέντε χρόνια άλλωστε, από τη Super League μέχρι και το… Γ’ τοπικό της ΕΠΣΜ. Η απόφασή του μάλιστα να στηρίξει την ομάδα πέρυσι στο χαμηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο έγινε δεκτή με βαθιά ικανοποίηση από τον κόσμο. Από τον περασμένο Δεκέμβριο σταμάτησε από την ενεργό δράση και λίγο αργότερα έφυγε για την Αργεντινή για να δει την οικογένειά του. Εκτοτε παραμένει… εγκλωβισμένος εκεί, μιας και η επιστροφή του στην Ελλάδα ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Μαρτίου, όμως τον… πρόλαβε ο κορωνοϊός που οδήγησε σε lockdown. Το Μetrosport.gr τον εντόπισε στο Ρίο Κουάρτο, στη γενέτειρά του, και με πολλή χαρά μίλησε για τον Ηρακλή, τη νέα προσπάθεια που γίνεται μέσω του Ηρακλή Αμπελοκήπων αλλά και τη μεγάλη του επιθυμία.

«Ενημερώνομαι σχεδόν καθημερινά για την κατάσταση στην ομάδα, μίλησα και με τον Πουρτουλίδη που θα βοηθήσει στη νέα προσπάθεια. Εμαθα ότι γίνεται ένα νέο ξεκίνημα υπό την παρουσία του κ. Δρακόπουλου που τον γνώρισα πέρυσι και είχε μία πολύ πετυχημένη χρονιά με το τμήμα του μπάσκετ. Αρχικά θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Ηρακλή και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα η ομάδα θα βρεθεί εκεί που της αξίζει. Είναι πολύ λυπηρό και άδικο να ταλαιπωρείται έτσι και ο σύλλογος και ο κόσμος που αγαπάει και ακολουθεί παντού τον Ηρακλή».

-Θα επέστρεφες για να αγωνιστείς στον Ηρακλή;

«Θα έπαιζα στον Ηρακλή και με ένα πόδι. Αρκεί να με θέλουν. Εγώ είμαι έτοιμος για να βοηθήσω, ξέρω και αγαπώ την ομάδα».

-Δεν σταμάτησες όμως την καριέρα σου;

«Τον περασμένο Δεκέμβριο ουσιαστικά σταμάτησα την καριέρα μου σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορώ όμως να αγωνιστώ σε επίπεδο Γ’ και Δ’ Εθνικής. Δεν έχω και κανένα πρόβλημα με την άδεια παραμονής αφού διαρκεί πέντε χρόνια».

-Είσαι σε καλή φυσική κατάσταση;

«Γυμνάζομαι όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στην Αργεντινή, είτε στο γυμναστήριο είτε με τρέξιμο και ασκήσεις σε εξωτερικούς χώρους όταν έκλεισαν τα γυμναστήρια λόγω covid. Σας είπα ότι το πιο βασικό είναι να σε θέλουν κάπου. Το ίδιο ισχύει στον Ηρακλή, αν πιστεύουν ότι μπορώ να βοηθήσω εννοείται ότι επιθυμώ να επιστρέψω».

Δεν προχωράει με Ρεβυθόπουλο
Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έπεσαν στο τραπέζι και εξετάστηκαν από τους ανθρώπους του Ηρακλή ήταν του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου.

Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν προχώρησε μιας και ο 24 χρόνος δεξιός οπισθοφύλακας θα παραμείνει στη Ρόδο.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» στρέφονται σε άλλες εναλλακτικές παικτών.

Πηγή: metrosport

Δείτε επίσης:

Καλαμάτα: Δεν έπεισαν τον Αναστόπουλο και… έφυγαν!

Που θα παίξουν Πλατανιάς και Κέρκυρα

Αυτοί δήλωσαν συμμετοχή στη νέα Football League!

Τερματοφύλακας από ΑΟ Τρικάλα στον ΑΣ Μετέωρα!

The post Ηρακλής: Ο Περόνε που ανάβει «φωτιές» και το «ναυάγιο» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com