Ηρακλής: Προπόνηση και τεστ κορονοϊού

Ξεκίνησε ο Ηρακλής τις προπονήσεις, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα υποβλήθηκε σε rapid τεστ.

Η ενημέρωση από τη σελίδα του Ηρακλή στο facebook: «Όλο το ποδοσφαιρικό Τμήμα υπεβλήθησαν σε rapid tests για την ανίχνευση του κορονοϊού και το ευχάριστο είναι ότι όλα προέκυψαν αρνητικά.

Στις εγκαταστάσεις του Ηλία Θεοδωρίδη στο Ωραιόκαστρο έδωσαν το παρών εχθές 22-2-2021 ο Σπύρος Μπαξεβάνος και οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή μετά από σχεδόν 3,5 μήνες αποχής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις πολλών συλλόγων με την διαδικασία των rapid test αλλά και η αλλαγή της προκήρυξης. Όπως είναι λογικό τα πάντα θα αλλάξουν, αφού δεν υπάρχουν τα περιθώρια να συνεχιστεί και να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα, όπως είχε ξεκινήσει.

Γι ‘αυτό και πολλές ομάδες δυσανασχετούν με όλο το εγχείρημα για την επανέναρξη της Γ’ εθνικής. Μια σκέψη από την ΕΕ της ΕΠΟ είναι όποια ομάδα αποχωρήσει οικειοθελώς από το πρωτάθλημα να μην προβεί σε κυρώσεις προστίμων ή αφαίρεσης βαθμών. Θα υποβιβάζεται απλά στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στις επόμενες μέρες θα ξέρουμε τις σκέψεις και τις αποφάσεις της ΕΠΟ αλλά και με τους λοιμωξιολόγους όπου παρά το «ΟΚ» που έδωσαν στις ομάδες που συμμετέχουν στην Γ’ εθνική για προπονήσεις να είναι επιφυλακτικοί σε κάθε απόφαση με τον «αόρατο εχθρό».

The post Ηρακλής: Προπόνηση και τεστ κορονοϊού appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com