Ηττήθηκε στη πρεμιέρα από την ανώτερη ΑΕΚ

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις επίσημές της υποχρεώσεις στην Futsal Super League η ΑΕΛ, χάνοντας από την Κυπελλούχο ΑΕΚ στο Κλειστό του Αγίου Θωμά Λάρισας με 2 – 12.

Στο κεκλεισμένων των θυρών Κλειστό του Αγίου Θωμά (δεν έχει άδεια διότι έχει «θέμα» πυρασφάλειας!) οι «βυσσινί» δεν στάθηκαν εμπόδιο στη σαφώς ανώτερη ομάδα της ΑΕΚ η οποία είχε ξεκινήσει την σεζόν με τίτλο λίγες ημέρες νωρίτερα, κερδίζοντας τον πρωταθλητή Δούκα (4-5).

Πριν την αναμέτρηση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν τις βάσεις για την νίκη από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης (0-3 στο 5′ με Φίτο, Πάις και Ντάτη) με την ΑΕΛ να μειώνει προσωρινά σε 1-3 με σκόρερ τον Τσιάτα και αφού νωρίτερα είχε συνεργαστεί άψογα με τον Μάνικο. Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε την ομάδα της ΑΕΚ να προηγείται στο σκορ με 1-6 χάρις σε τέρματα των Πάις, Κάλκο και Αδαμόπουλος.

Στο β’ μέρος, ο Άγγελος Εμμανουηλίδης έκανε διάφορες αλλαγές σε παίκτες και σχήματα. Η ΑΕΚ συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο και οι Τροβάτο, Αδαμόπουλος, Κάλκος και Τριαντάφυλλος σκόραραν για το 2-10. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ πέτυχε ακόμα δύο τέρματα, με τους Φίτο και Τροβάτο που διαμόρφωσαν το τελικό 2-12.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ βρήκε δίχτυα με τους Τροβάτο, Αδαμόπουλος, Κάλκο και Τριαντάφυλλο με την ΑΕΛ να σκοράρει και πάλι, αυτήν την φορά με τον Λιλολάρι. Η ΑΕΚ έκλεισε το ματς με το υπέρ της 2-12 χάρις σε τέρματα των Φίτο και Τροβάτο για το τελικό 2-12.

Η αναμέτρηση δεν επιδέχεται κριτική μιας και η ΑΕΚ είναι… άλλο επίπεδο εδώ και χρόνια, μπορεί όμως να αποτελέσει οδηγό για τις επόμενες σίγουρα πιο… βατές αναμετρήσεις που έχει μπροστά της η ΑΕΛ Futsal.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλησαν να περάσουν και το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στη Θεσσαλία, έχοντας ένα πανό το οποίο και ανέφερε: «Στο ίδιο έργο θεατές, Κουράγιο Θεσσαλία, Κουράγιο Ελλάδα».