Ηττήθηκε στο τέλος…

Την ήττα δέχθηκε η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ από την αντίστοιχη της Θεσσαλίας με σκορ 1 – 0, παρά την πολύ καλή εμφάνιση συμπληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις της στο ενωσιακό πρωτάθλημα.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Με άδεια χέρια επέστρεψαν στην Λάρισα οι παίκτες του Γιώργου Δοδοντσάκη, καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι στους Νέους της Θεσσαλίας, με τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στους Δημήτρη Γκατζούλη, Φάνη Τσιάτα και Αντώνη Κώτσια να αστοχούν.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με το μοναδικό τέρμα που σημείωσαν στο τέλος της αναμέτρησης να πανηγυρίσουν την νίκη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με το πέναλτι βέβαια να αμφισβητούν έντονα οι παίκτες αλλά και οι άνθρωποι του λαρισινού συγκροτήματος.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, το συγκρότημα του Γιώργου Δοδοντσάκη τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ το σύνολο της Θεσσαλίας τερμάτισε στην πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει δέκα επτά βαθμούς.

Τέλος, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα της Μικτής Νέων της Λάρισας, καθώς στο 73ο λεπτό του αγώνα, ο Μάρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Η Σύνθεση

Μικτή Νέων ΕΠΣΛ (Γιώργος Δοδοντσάκης): Καλαμάτας, Κακάμης, Θανάσης (82′ Κακαράντζας), Σέντζας, Κυρίτσης, Ι., Κυρίτσης Θ., Μάρης, Τόπης, Κώτσιας, Γκατζούλης (87′ Δολμές), Τσιάτας.