Η άνετη παραμονή πρωταρχικός στόχος για τον Αετό Μακρυχωρίου…

Ο Αετός Μακρυχωρίου ξεκίνησε τη δική του προσπάθεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021 που θα βρίσκεται μία κατηγορία πάνω σε σχέση με αυτή που αγωνίζονταν τη χρονιά που τελείωσε.

Συγκεκριμένα, μετά τη περσινή πορεία που είχε ο σύλλογος και σε ένα πρωτάθλημα το οποίο δεν τελείωσε ποτέ λόγω του COVID – 19, η ομάδα του Μακρυχωρίου κέρδισε την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία, εκεί που θα μετέχει μετά από αρκετά χρόνια.

Στη τεχνική ηγεσία όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας, με το τεχνικό «δίδυμο» να μετρά ήδη μία επιτυχημένη χρονιά. Ακόμη, στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων είναι ο Αποστόλης Γκουγκουλιάς.

Στόχος για τους «κιτρινόμαυρους» στο νέο πρωτάθλημα αποτελεί η άνετη παραμονή, με τις μεταγραφές μέχρι τώρα να είναι λίγες και ουσιαστικές, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες προσθήκες μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Λεσάι (Φαλανιακός), Μουξιός (Ηρακλής Λάρισας), Γκατζιούρας (Σμόλικας), Γουλούλης (Σμόλικας), Πατέτσιος (Λαρισαϊκός).

Έφυγαν: Ντιντής (Τύρναβος), Κλούρας (ελεύθερος), Μπέτσιος (Παναγροτικός Νίκαιας), Σταμέλος (ελεύθερος).

Κώστας Τουρλακόπουλος (Πρόεδρος): «Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία της Λάρισας, στις τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν τον Νομό μας στη Γ’ εθνική, στον Αετό, στον Ηρακλή Λάρισας, στη Τσαριτσάνη και στον ΠΟΕ να έχουν μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Εμείς, μετά από πολλά χρόνια πάμε να κάνουμε μία καλή χρονιά από ότι έδειξε και από το πρώτο φιλικό που είχε με αντίπαλο τη Καρίτσα. Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Από το φιλικό που είδαμε χθες με αντίπαλο τη Καρίτσα είμαστε ευχαριστημένοι, για εμάς ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και στο δεύτερο φιλικό και πάλι με αντίπαλο τη Καρίτσα το απόγευμα της Παρασκευής θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι».

Κώστας Κατσάρας (Προπονητής): «Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουμε τη προετοιμασία εν μέσω δύσκολων συνθηκών λόγω της πανδημίας. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για το Μακρυχώρι που μετά από αρκετά χρόνια παίζει στη Γ’ εθνική. Η ομάδα δούλεψε πολύ τη περσινή χρονιά, διοίκηση, προπονητές και παίκτες αλλά και ο κόσμος με τη στήριξη του. Σίγουρα, είναι δύσκολη η κατηγορία, έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό με πολλά παιδιά να έχουν παίξει στη Γ’ εθνική ξέρουν τη κατηγορία και με τα νέα παιδιά θα έχουμε καλό αποτέλεσμα. Μεταγραφικά, θέλουμε ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Είμαστε σε συζητήσεις με τα παιδιά αυτά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε τη κατάληξη. Αν δεν είναι θετική κατάληξη υπάρχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και στα νέα παιδιά που θα έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής τη χρονιάς που έρχεται…».

Λάζαρος Κουμπούρας (Ποδοσφαιριστής): «Η ομάδα επιστρέφει στη Γ’ εθνική μετά από πολλά χρόνια. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή και μέσα από αυτό να αναδειχθούν οι μικροί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, να ξεπεράσουμε το εμπόδιο με τον COVID – 19 και να έχουμε μία καλή χρονιά».

Γιώργος Λεσάι (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Ήρθα σε μία νεανική ομάδα, με καλό και οικογενειακό κλίμα και με έναν πολύ καλό προπονητή, τον Κώστα Κατσάρα. Εύχομαι να έχουμε μία άνετη παραμονή. Προσωπικός μου στόχος να δώσω ότι καλύτερο και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του».

Βασίλης Κατσαμάγκας (Ποδοσφαιριστής): «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, η ομάδα είχε χρόνια να ανέβει και να μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Είμαστε μία νέα ομάδα σε ηλικίες με ταλαντούχα παιδιά και να δουλέψουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι σκληρή δουλειά και από εκεί και πέρα βλέπουμε…».

Στέλιος Αλεξανδρής (Ποδοσφαιριστής): «Από τη πλευρά μου να ευχηθώ μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Είναι μία περίεργη χρονιά. Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα μας επιτρέψουν να παίξουμε στο πρωτάθλημα. Εμείς, θα συνεχίσομε να κάνουμε τη προσπάθεια μας μέχρι να μάθουμε νέα για τη χρονιά που έρχεται…».

Τα Φιλικά

14/08 Καρίτσα (εντός)
22/08 ΠΟΕ (εντός)
28/08 Φαλανιακός (εκτός)
30/08 Ατρόμητος Παλαμά (εντός)
03/09 Μαυροβούνι (εντός)
06/09 Διαγόρας Στεφανοβικείου (εκτός)
09/09 Σμόλικας (εκτός)
12/09 Τύρναβος (εκτός)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...