Η αδερφή του Κανός στο Twitter: “Είναι θλιβερό το βιτριόλι που δέχεται ο Σέρχι στα social media”

Η αδερφή του Κανός, Τζουντίτ, ανήρτησε στο twitter λόγια δημοσιογράφου, ο οποίος τονίζει πως είναι θλιβερό ο Σέρχι να δέχεται βιτριολικά σχόλια στα social media για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Τα τυπικά απομένουν μονάχα για τη μετακίνηση του Σέρχι Κανός στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός πάτησε στην Αθήνα τη Δευτέρα (30/1) και πλέον απομένει να ανακοινωθεί η μετακίνησή του στους ερυθρόλευκους.

Ο Σέρχι Κανός θα υπογράψει στους Πειραιώτες μέχρι και το τέλος της σεζόν με δανεισμό, ενώ στη συμφωνία έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Η αδερφή του Κανός, Τζουντίτ, αναπαρήγαγε στα social media λόγια δημοσιογράφου, ο οποίος ανέφερε πως είναι θλιβερό ο Σέρχι να δέχεται άσχημα σχόλια για τη μεταγραφή του.

“Θλιβερό από στατιστικής πλευράς, ο Κανός είναι μία εμφάνιση μακριά από τις 250 συμμετοχές με την Μπρέντφορντ στα 25 χρόνια του.

Είναι θλιβερό γιατί έχει δώσει στους οπαδούς της Μπρέντφορντ αναμνήσεις που θα κρατήσουν μία ζωή. Θλιβερό γιατί κρατάει το κλαμπ στην καρδιά του.

Πάνω απ’ όλα, είναι θλιβερό για το βιτριόλι που έχει δεχθεί στα social media” έγραψε συγκεκριμένα.
Πηγή: Sport24.gr