Η ΑΕΛ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια σε παιχνίδι – γιορτή στο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης»

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης», η ΑΕΛ κέρδισε με 1 – 0 στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ16 τον Ηρακλή Λάρισας και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια!

Οι «βυσσινί» χάρη σε γκολ του Κώστα Μπουχλαριώτη στο 6ο λεπτό με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ, αναδείχθηκαν πρωταθλητές σε ένα παιχνίδι – γιορτή, όπου βρέθηκαν πολλοί γονείς και φίλοι των παιδιών για να δουν από κοντά την αναμέτρηση.

Μάλιστα, οι δύο τερματοφύλακες είχαν μία πολύ καλή παρουσία στο χθεσινό παιχνίδι, εκεί όπου τόσο ο Ριζόπουλος του Ηρακλή Λάρισας όσο και ο Αντωνόπουλος της ΑΕΛ κράτησαν χαμηλά το σκορ (1 – 0) κι ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να φθάσουν στο γκολ.

Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, ο Κώστας Μπουχλαριώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον πορτιέρο του Ηρακλή, Ριζόπουλο κι έβαλε την ΑΕΛ μπροστά στο σκορ.

Στη συνέχεια του αγώνα, η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω και οι δύο σύλλογοι απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να φθάσουν στο γκολ, με το 1 – 0 να μένει έως το φινάλε.

Μετά το τέλος του τελικού στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης», έγιναν οι απονομές στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Τις απονομές λοιπόν έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων υποδομής κ. Δημήτρης Καρκατσέλας, όπως και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, κ. Παντελής Τσακίρης και από πλευράς διαιτησίας τους ρέφερι του αγώνα βράβευσε ο κ. Αντώνης Βαλιώτης.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Ριζόπουλος, Μπαλαμώτης, Γιωτόπουλος, Αθανασιάς, Κουμπούρας, Ζιάρρας, Μπλάντας, Παπαδάκος, Χριστακέας, Δάσκαλος, Μούλιας, Γκιτσάκης, Γκούτσης, Παυλίδης, Στάθης, Προβίδας, Πανάγος, Μαγγόλας, Γκολοβάγκας.

ΑΕΛ (Γιάννης Βασιλείου): Αντωνόπουλος, Λυγούρας, Χριστόπουλος, Γκιάτα, Παπακωνσταντίνου, Σιάτρας, Τσιούπρος, Μπουχλαριώτης, Κούκος, Χουλιαρόπουλος, Πετσούλας, Γκαλμπογκίνης, Κυρίτσης, Κοτσάκι, Παρασκευούδης, Γκαμπούρας, Αναστασίου, Αθάνατος, Νικολακούλης, Τσακνάκης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Κοσμάνος, Κοντογιάννης.