Η ΑΕΛ ΤFC Πρωταθλήτρια Β’ Εθνικής!

Το Σάββατο 18/06/22, πραγματοποιήθηκε η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με το πέρας και της 2η ημερίδας, που ήταν εκτός των άλλων ιδιαίτερα ανταγωνιστική γεμάτη συναισθήματα και συγκινήσεις!

Στο τέλος του 1ου γύρου, η ομάδα της ΑΕΛ ήταν πρώτη σε ισοβαθμία (με μια νίκη επάνω στην διαφορά μεταξύ νικών-ηττών) με την ομάδα των Subbuters Athens, με 16 βαθμούς.

Ξεκίνησε τον 2ο γύρο κάπως νωθρά που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το αβαντάζ που είχε (μια νίκη επάνω), καθώς δεν κέρδιζε με το επιθυμητό των νικών 4 – 0, αλλά μετά βίας 2 – 1 (Thessaloniki tfc και ippovotes chalkidas).

Στην συνέχεια όμως έδειξε τον πραγματικό της εαυτό, αυτόν που έχει δείξει όλη την χρονιά με τις πορείες της και με πλήρη σοβαρότητα και συγκέντρωση, κατέκτησε αυτό που δικαιωματικά της ανήκε. Το Πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο στα «σαλόνια» του αγαπημένου μας παιχνιδιού χωρίς να μπαίνει στην περιπέτεια των μπαράζ.

Την αποστολή του β’ γυρου αποτελούσαν οι Χρηστος Πιτσαρής, Θωμάς Αρβανιτάκης, Ορέστης Χριστόπουλος, Γιώργος Νιαβής, Θεόδωρος Τσούτσας, Κώστας Κεχρής και Γιώργος Φιλίππου.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ένωση ελληνικού επιτραπέζιου ποδοσφαίρου (ΕΕΕΠ) για την άψογη και διασκεδαστική διοργάνωση, καθώς και να δώσει ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά των ROLIGANS Β’ ομάδα για την άψογη διαιτησία στο ντέρμπι του ομίλου.

Θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει και τους χορηγούς που είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα της και την στηρίζουν.