Η αντίδραση του κόσμου κρίνει το μέλλον της Δόξας

Με την δημοσιοποίηση της σχετικής ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Δόξα ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση των μετοχών της εταιρίας και θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου.

Μια διαδικασία που προχωράει σε αργό ρυθμό όπως και σχεδόν όλες οι υπόλοιπες στην δραμινή ΠΑΕ. Ωστόσο στο βάρος της αγωνιστικής αδυναμίας η άμεση αποστασιοποίηση του μεγαλομέτοχου είναι ένας εμφανέστατος στόχος για τον ίδιο.

Βέβαια έχουν διατυπωθεί πολλές αμφιβολίες για το κατά πόσο όλη αυτή η ιστορία μπορεί να καταλήξει σε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα που να ωφελήσει πραγματικά την εταιρία.

Η μετατροπή της σε ένα μοντέλο λαϊκής βάσης, χωρίς κάποιο εχέγγυο ελέγχου και στήριξης, ιδίως οικονομικής σε μια δύσκολη στιγμή, είναι μια άλλη ιστορία που σηκώνει πολλή κουβέντα και μάλλον θα φανεί εκ του αποτελέσματος.

Όπως επίσης και η δυνατότητα να προχωρήσει η επόμενη μέρα. Αναζητούνται πενήντα νέοι μικρομέτοχοι οι οποίοι θα γίνουν δωρεάν κάτοχοι του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Όταν με το καλό βρεθεί ο επόμενος μεγαλομέτοχος και με έντιμες και διάφανες προθέσεις θα ζητήσει να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ θα χρειαστεί να συναλλαγεί με όλους αυτούς και με τον καθένα ξεχωριστά.

Πόσο μπορεί να προχωρήσει ομαλά μια τέτοια διαδικασία είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να το φανταστεί. Όπως επίσης και το αν όλοι αυτοί θα μπορούν να εγείρουν δικαίωμα αποζημίωσης. Οπότε ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος θα είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις και πιθανόν σε πληρωμές που σίγουρα δεν θα του κάνουν τόσο ελκυστική την πρόθεση εμπλοκής του.

Πρόκειται για μια διαδικασία που στηρίζεται πάνω στην σχετική νομοθεσία  η οποία δεν είναι γνωστή στον καθένα και μοιραία υπάρχουν πολλά σημεία που ο απλός κόσμος τα αγνοεί και τα γνωρίζουν μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Θέματα που αφορούν συνολικά το μετοχικό κεφάλαιο και τους όρους μεταβίβασης του.

Ο κόσμος της ομάδας ακούει το κάλεσμα για τη διανομή των μετοχών και παίρνει την επιβεβαίωση ότι είναι χωρίς κάποια επίπτωση για όποιον από τα μέλη της ερασιτεχνικής αποφασίσει να ανταποκριθεί.

Στην προκειμένη περίπτωση, εφόσον υπάρχει η δημόσια διαβεβαίωση από την επίσημη ΠΑΕ η αντίδραση του κόσμου θα πρέπει να είναι θετική για το όφελος της εικόνας της εταιρίας.

Εφόσον ο Μπύρος φαίνεται να μοιράζει δωρεάν το μετοχικό του κεφάλαιο η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί άμεσα για πολλούς λόγους.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να κλείσει αυτή η ιστορία που αποτελεί μαύρο στίγμα στην εικόνα της Δόξας. Μια εικόνα που έχει πληγωθεί κατά καιρούς από διάφορους. Υπάρχει ανάγκη προστασίας της και όχι νέων χτυπημάτων.  Μιλάμε για τη Δόξα Δράμας οπότε πρέπει πάντα να υπάρχει σεβασμός !!!

Συν όλα τα άλλα, υπάρχει και το ορατό ενδεχόμενο, εφόσον δεν υπάρξει ανταπόκριση, να βγει με νέα ανακοίνωση του ο σημερινός μεγαλομέτοχος και να καταφερθεί και πάλι σε βάρος της πόλης και του κόσμου λέγοντας ότι «τζάμπα τις έδινα και δεν τις πήρανε» !!!

Και τότε δεν θα μπορεί να τον αντικρούσει κανένας γιατί θα περιγράφει μια πραγματικότητα….

Πηγή: SportDrama

The post Η αντίδραση του κόσμου κρίνει το μέλλον της Δόξας appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...