Η απάντηση του Κώστα Τσιμίκα στο SPORT24 για τον Κλοπ: “Με εξιτάρει να μου φωνάζει”

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Τετάρτη στον πολυχώρο Atraktos, ο Κώστας Τσιμίκας απάντησε στον Θέμη Καίσαρη για τη σχέση του με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή σχέση με τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής και αναμορφωτής της Λίβερπουλ είναι ένας επαγγελματίας που ιντριγκάρει τους ποδοσφαιριστές του ανταμείβοντάς τους ταυτόχρονα με επαίνους για όσα καταφέρνουν στο γήπεδο, και ο διεθνής αριστερός μπακ, μετά από ερώτηση του Θέμη Καίσαρη για το SPORT24, τον ευχαρίστησε για όλα όσα του έχει προσφέρει μέχρι στιγμής κατά την πρώτη διετία του στο Άνφιλντ.

Πώς είναι να σε αγκαλιάζει ο Κλοπ;“, ρώτησε πρώτα ο Θέμης Καίσαρης με τον Τσιμίκα ν’ αποκρίνεται χαμογελώντας ότι “μ’ έχει βοηθήσει να γίνω αυτό που είμαι τώρα και τον ευχαριστώ. Θέλω να κερδίσουμε μαζί περισσότερα τρόπαια και να μου κάνει περισσότερες αγκαλιές“.

Κατόπιν ο Θέμης Καίσαρης επανήλθε ρωτώντας “πώς είναι να σου φωνάζει;” ο Γερμανός προπονητής, με τον Τσιμίκα να σχολιάζει ότι “είναι καλό να σου φωνάζει γιατί είναι πάντα εκεί για σένα. Θέλει το καλό σου, θέλει να εξελίσσεσαι ως άνθρωπος. Αυτό τον νοιάζει πρώτα και μετά ως ποδοσφαιριστής. Μου αρέσει, με εξιτάρει να μου φωνάζει γιατί θέλει να γίνω καλύτερος και τον ευχαριστώ γι’ αυτόν“.

Πηγή: Sport24.gr