Η Δήμητρα Γιάννουλης βρήκε λύσεις στο φινάλε!

Με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο του Ελευθεραί έφυγε η Δήμητρα Γιάννουλης μιας και κέρδισε με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα την Αστραπή Ν. Πολιτείας.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες διεξήχθη στο γήπεδο του Ελευθεραί και οι «πράσινοι» έφυγαν νικητές με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της συνάντησης.

Έτσι, το σύνολο των Αχιλλέα Μανάκα – Θανάση Δουζένη έφθασε τους είκοσι βαθμούς, ενώ οι «πορτοκαλί» του Γιάννη Σιάρκου παρέμειναν στους δύο βαθμούς και την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στα του αγώνα, το ματς κυλούσε χωρίς γκολ παρά τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών από τις δύο ομάδες και η Δήμητρα Γιάννουλης «χαμογέλασε» στο τέλος.

Συγκεκριμένα, στο 77ο λεπτό ο Γιώργος Καρβούνης με δικό του γκολ έβαλε την ομάδα της Γιάννουλης μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Θάνος Ντούφας και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τάφα με δικό του γκολ σε αντεπίθεση «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς πετυχαίνοντας το τελικό σκορ, 0 – 2.

Ακόμη, η Δήμητρα Γιάννουλης μέτρησε χαμένες ευκαιρίες με τους Αντώνη Ραμάι (δοκάρι) και Γιώργο Καρβούνη, ενώ η Αστραπή Ν. Πολιτείας από την πλευράς της απείλησε με τους Τάσο Κυριάκο, Νότη Κολλάτο και Κώστα Καλτσά…

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Φαρμάκας, Κυρίτσης (83′ λ.τ. Αντωνόπουλος), Μπομπότης (74′ Βέλας), Κατσιάνος, Παπανικολάου, Κολλάτος (79′ Φασούλας), Φύλλης, Πέτρου, Καλτσάς (74′ Βρούβας), Κυριάκος (79′ λ.τ. Μπόνιας), Μητάκος.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος, Τάφα, Μπάμπαλης, Μπάκος (70′ Κατσάμπελας), Ραμάι (87′ Κονταξής), Καρβούνης, Σπανός (65′ Μπόντε Π.)

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Πατέτσος, Κοτούμπας Ν.