Η Δήμητρα Γιάννουλης κυπελλούχα ΕΠΣΛ!

Η Δήμητρα Γιάννουλης παρουσιάστηκε καλύτερη και αποτελεσματικότερη στο 42ο τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Λάρισας, και χάρη σε ένα αυτογκολ του Ιβάν Μπάμποβιτς (έπιασε “αέρα”) και σε ένα πλασέ και μια προβολή του Σάκη Λιούσκα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλων Λάρισας και να στεφθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της κυπελλούχα ΕΠΣ Λάρισας.

Η Δημήτρα στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη έχοντας τόσο τις ευκαιρίες όσο και την κατοχή της μπάλας, με τον Απόλλων να μην ανησυχεί σε κανένα σημείο τον Τρούκη, ο οποίος όλες και όλες οι στιγμές που μπλόκαρε την μπάλα ήταν δύο.

Με το ίδιο σκηνικό που έληξε το πρώτο μέρος ξεκίνησε και το δεύτερο με τους παίκτες των Γιάννη Μπουρνάκα και Βασίλη Μπακογιάννη να ρίχνουν ρυθμούς θέλοντας να “χαλάσουν” τον ρυθμό του παιχνιδιού, κάτι το οποίο και πέτυχαν, κρατώντας τους ποδοσφαιριστές του Ζόραν Μπάμποβιτς μακριά από τα καρέ του Αλέξη Τρούκη, διασφαλίζοντας έτσι το “μηδέν” στα μετόπισθεν, και σε μια ιδανική αντεπίθεση ο Σάκης Λιούσκας και πάλι, “κλείδωσε” το ματς και ταυτοχρόνως την κούπα, ανεβάζοντας το σκορ στο 3 – 0 με κοντινή προβολή.

Το Φιλμ του Αγώνα

7′ 0 – 1 Ο Αντώνης Εμμανουήλ γύρισε προς τα πίσω στον Μπάμποβιτς, με την μπάλα να παίζει άσχημο “παιχνίδι” στον τελευταίο, κάνοντας “γκελ” μπροστά του και καταλήγοντας στα δίχτυα της ομάδας του.

18′ 0 – 2 Σέντρα του Θοδωρή Μπαρούτα από τα αριστερά με τον Λιούσκα από θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή και αριστερά, με ένα γυριστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Απόλλωνα για δεύτερη φορά.

45’+1′ Δυνατό διαγώνιο σουτ του Φατούρα η μπάλ πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπάμποβιτς και άουτ.

47′ Ο Μανάκας έπιασε ένα σουτ από την δεξιά γωνιά της μεγάλης περιοχής με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

62′ 0 – 3 Ο Θοδωρής Μπαρούτας σέντραρε από αριστερά βρίσκοντας στο δεύτερο δοκάρι και μέσα στη μικρή περιοχή τον Πατσιωτό ο οποίος με ένα γυριστό σουτ στη κίνηση ανάγκασε τον Ιβάν Μπάμποβιτς σε μια εκπληκτική απόκρουση με τον Λιούσκα να έρχεται στην επαναφορά και με κοντινή προβολή να γράφει το τελικό 0 – 3.

89′ Ο Σπυρόπουλος με μια κάθετη πάσα στον κενό χώρο βρήκε τον Μαχαίρα ο οποίος μέσα από τη μικρή περιοχή και λίγο δεξιά, πλάσαρε διαγώνια με τη μπάλα να βγαίνει πλάγιο άουτ.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Ζόραν Μπάμποβιτς): Μπάμποβιτς Ι., Παππάς, Μπαλαμώτης (46′ Καραγκιόζης), Τσέλιγκας (67′ Μαχαίρας), Εμμανουήλ Αντ., Εμμανουήλ Θ., Ιωαννίδης, Κόλα (73′ Μαρούδης), Κολοβός, Σπυρόπουλος, Καρβούνης.

Δημήτρα Γιάννουλης (Γιάννης Μπουρνάκας – Βασίλης Μπακογιάννης): Τρούκης, Φατούρας, Μπαρούτας Ν., Δαλακώνης, Νεστορίδης, Θώμος, Λιούσκας (66′ Μαλαβιέζος Ευγ.), Μανάκας, Μπαρούτας Θ., Μπαμπάλης (52′ Τάσιος), Πατσιωτός (77′ Σαΐτης).

Διαιτητικό “Κουαρτέτο”
Μπουμαρσόπουλος, Καραμπούλας, Παπαδημητρίου, Μαστοροδήμος.

Δημήτρης Πετρωτός
Δημήτρης Αγραφιώτης