Η Δόξα Υπέρειας στηρίζεται στο ντόπιο υλικό!

Το δικό της «ταξίδι» στην Α΄1 ΕΠΣΛ κατηγορία ξεκίνησε η Δόξα Υπέρειας.

Οι «αετοί» με τον Λάζαρο Λαζαρίδη στον πάγκο τους και με νέα συνταγή, νεανικό ρόστερ και κορμό από την Υπέρεια και τα γύρω χωριά, προετοιμάζεται για την Α΄1 ΕΠΣΛ.

Αρωγός στη νέα αυτή προσπάθεια της ομάδας της Δόξας, δεν θα μπορούσε παρά να μην είναι η σύσσωμη η διοίκηση των «Αετών», τα θέλω και τις επιθυμίες της οποίας εξέφρασε στο ArenaLarissa.gr, ο κ. Θανάσης Ανδρεόπουλος.

«Η καινούργια χρονιά θα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει μια αβεβαιότητα για το τι πρόκειται να συμβεί λόγω του Κορονοϊού. Επειδή οι συνθήκες δεν επέτρεπαν μεγαλόπνοα σχέδια, ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις, να στηρίξουμε τα παιδιά από το χωριό κυρίως, αλλά και από τη γύρω περιοχή. Μία – δύο προσθήκες από τη Λάρισα. Θέλω να πιστεύω πως θα βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα στο γήπεδο. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα φέτος. Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Μαρέσει που βλέπω νέους ποδοσοφαιριστές που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους να εξελιχθούν. Θα έχουμε μια αθλητική ομάδα. Θα προσθέσουμε ακόμη μια προπόνηση εβδομαδιαία σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος και θα είμαστε στις πρώτες θέσεις του Ομίλου μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κόουτς της Δόξας στάθηκε στην προσπάθεια που γίνεται, στην καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ Διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών, την νέα φιλοσοφία και φυσικά τους στόχους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Καλή σεζόν σε όλους τους ανθρώπους «αφανείς ήρωες» που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Την φετινή σεζόν η Δόξα ξεκινά μια νέα προσπάθεια στην Α1 ΕΠΣΛ κατηγορία, με παιδιά από την Υπέρεια και τις γύρω περιοχές, με στόχο πρώτα απ’ όλα να “δέσουμε” και να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Η σχέση μεταξύ της Διοίκησης είναι άριστη είναι παράγοντες που αγαπούν την ομάδα τους και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και είναι πάντα δίπλα σε όλη την ομάδα. Η προετοιμασία κυλά ομαλά, προσπαθούμε να δέσουμε και να καταφέρουμε να πετύχουμε μέσα από δουλειά και προπόνηση. Στόχος μας είναι η ομάδα να «αγκαλιαστεί» από το σύνολο του κόσμου της Υπέρειας και των γύρω περιοχών ακόμη περισσότερο».

Νίκος Πατσιούρας (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι υγεία και καλή σεζόν σε όλους. Η ομάδα μας φέτος προσπαθεί να χτιστεί σε νέες στέρεες βάσεις με παιδιά από την περιοχή της Υπέρειας και λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες. Με δουλειά, προσπάθεια και υπομονή πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Μίλτος Ευθυμιάδης (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλους. Από πλευράς μας προσπαθούμε μέσα σε μια νέα βάση να “χτίσουμε” κάτι νεανικό, με προσπάθεια, πειθαρχία και σεβασμό και εμείς ως πιο έμπειροι να είμαστε δίπλα στα νέα παιδιά. Νομίζω ότι ακόμη είμαστε στην αρχή αλλά τα δείγματα είναι θετικά».

Αποστόλης Δημητρίου (Ποδοσφαιριστής): «Καλή σεζόν με υγεία σε όλους, μακριά από απρόοπτα και τραυματισμούς. Φέτος είναι μια ειδική χρονιά με διαφορετικές συνθήκες λόγω της πανδημίας. Η Δόξα σε αυτή την νέα συνθήκη προσπαθεί να «χτίσει» κάτι νέο με σταθερές βάσεις, παρών και μέλλον. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί την νέα προσπάθεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...