Η «ελευθερία» του φετινού καλοκαιριού βρίσκεται στο «Liberty» στη παραλία Αιγάνης

Τις πόρτες του για ένα ακόμη καλοκαίρι άνοιξε το «Liberty» Beach Bar στη παραλία Αιγάνης (Καστρί – Λουτρό), υποσχόμενο να σας χαρίσει και φέτος μοναδικές… καλοκαιρινές στιγμές.

Από το πρωί με τον καφέ με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και την χρυσαφένια αμμουδιά της περιοχής, με φαγητό το μεσημέρι με φόντο τον μαγευτικό Κίσσαβο και Όλυμπο. Και το βράδυ η διάθεση ανεβαίνει με δροσερά cocktails, σφηνάκια για να χαλαρώσει ή και να χορέψει μικρή και μεγάλη παρέα.

Το απόλυτο hit του καλοκαιριού που κάνει πιο καυτή την έννοια του beach bar. Αμμουδιά, θάλασσα και ήλιος στην καλύτερη τους εκδοχή, βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από την θάλασσα, δίνοντας στον επισκέπτη μια πρώτη εντύπωση του τι σημαίνει να νιώθεις την ενέργεια της παραλίας Αιγάνης (Καστρί – Λουτρό).

Η παραλία πληροί και όλες εκείνες τις απαραίτητες συνθήκες ασφαλείας, διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα διασωστών, προσδίδοντας μια ακόμη μεγαλύτερη άνεση κολύμβησης στη περιοχή, κάτω από ιδανικές συνθήκες προστασίας για μικρούς και μεγάλους φίλους.

Βασικές πληροφορίες:

Τοποθεσία: Παραλία Αιγάνης, Kastrí, Greece
Άνετος χώρος πάρκινγκ

Τηλέφωνο  επικοινωνίας 6936 – 179.370.