Η επιστροφή ενός παλιού γνώριμου…

Έχουν περάσει λίγες μόνο μέρες απο την αποχώρηση του Νίκου Αλεξούλη απο τον πάγκο του Ροδιακού, όμως η μαύρη θύελλα κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε στην θέση του προπονητή έναν παλιό της γνώριμο τον, Βασίλη Αργυρακούλη.

Άλλωστε οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία και στο παρελθόν, αφού ο Βασίλης Αργυρακούλης διετέλεσε και ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Ροδιάς για 3 χρόνια γεμάτα επιτυχίες.

Τέλος η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος του Ροδιακού θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Νίκο Αλεξούλη για την προσφορά  του στην ομάδα και επίσης να του ευχηθούν καλή σταδιοδρομία. Να σας θυμίσουμε πως οι δύο πλευρές έλυσαν το συμβόλαιο κοινή συναινέση εφόσον ο ίδιος ο προπονητής δεν ξέρει που καλεσθεί να πραγματοποιήσει φέτος τις διδακτικλες του υποχρεώσεις (Πέρυσι ήταν στην Νεάπολη Κοζάνης).

Στα μεταγραφικά δεν σημειώθηκε κάποια σημαντική εξέλιξη. Μοναδικοί που αποχώρησαν είναι ο Σακελλαρίου που έμεινε ελεύθερος και έκλεισε στη ομάδα του Παραποτάμου καθώς και ο νεαρός πορτιέρο Ηλίας Σιδηρόπουλος που μετακόμισε στον Δαμασιακό.