Η Εύα Λίτσιου «καρφώνει» και στην πολιτική!

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, κατέρχεται η Εύη Λίτσιου!

Η πρωταθλήτρια βόλεϊ Ελλάδος θ’ αφήσει για λίγες μέρες τα γήπεδα και θα αγωνιστεί στο πλευρό του Θανάση Μαμάκου ενόψει και της εκλογικής «μάχης» του Οκτώβρη.

Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και αθλητισμού, επαγγελματίας βολεϊμπολίστρια, επιχειρηματίας και πρόεδρος του Αθλητικού συλλόγου «Απολλώνειος» κάνει… καρφί και στη πολιτική.

Είναι νέα, όμορφη και επιτυχημένη τόσο στον αθλητικό χώρο (κατακτώντας πανελλήνιες διακρίσεις) όσο και στο χώρο της εστίασης. Μια φρέσκια και πολύ δυναμική παρουσία που θέλει να κερδίσει μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο.

Στόχος της όπως μας δήλωσε, είναι να επιστρέψουν μαζικά τα παιδιά στα γήπεδα. Πρέπει να υπάρχουν γήπεδα, γιατί χάνονται, δυστυχώς, πολλά ταλέντα. Η επένδυση στον αθλητισμό, όπως και στην εκπαίδευση, θα αναδείξει το νέο έμψυχο δυναμικό του τόπου.

Προτεραιότητα και μέλημα της;

👉Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε κάθε συνοικία.
👉Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα σε βασικές εγκαταστάσεις γηπέδων ποδοσφαίρου.
👉Ανακαίνιση και εξοπλισμός όλων των σχολικών γυμναστηρίων.
👉Καθιερώνουμε Πρωταθλήματα στην Α΄βάθμια και Β΄βάθμια εκπαίδευση.

Ακόμη αντιμετωπίζοντας η ίδια σαν μητέρα δύο παιδιών έντονες και καθημερινές δυσκολίες στον τομέα της μετακίνησης στην πόλη μας θα ήθελε με τη σειρά της να συνεισφέρεθ στο σχεδιασμό ενός νέου σύγχρονου μοντέλου κινητικότητας και προσβασιμότητας σ’ όλες τις νέες μητέρες αλλά και στα άτομα με κινησιακές δυσκολίες.