Η Κατερίνα Τσιαπάνου νέα προπονήτρια στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας!

Μία σπουδαία είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης (02/09) που αφορά την ομάδα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας!

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μελιβοίας ξεκινά τον σχεδιασμό της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά έχοντας νέο προπονητή και συγκεκριμένα προπονήτρια!

Για πρώτη φορά στο ερασιτεχνικό του Νομού μας γυναίκα αναλαμβάνει τα ηνία ποδοσφαιρικής ομάδας και αυτή είναι η ομάδα του Φιλοκτήτη!

Η Κατερίνα Τσιαπάνου που αναλαμβάνει τα «κλειδιά» των αποδυτηρίων του συλλόγου της Μελιβοίας αποτελεί διεθνής με το άθλημα του ποδοσφαίρου έχοντας κατακτήσει και το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ το 2008.

Είναι κάτοχος πτυχίου UEFA A, έχει εργαστεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στην ομάδα του Μακεδονικού. Τη ποδοσφαιρική χρονιά ήταν στην ομάδα του Αγίου Παύλου ομάδα της Θεσσαλονίκης και με όρεξη για δουλειά επιστρέφει στη Λάρισα για λογαριασμό του Φιλοκτήτη Μελιβοίας!

Επιστρέφει και αναλαμβάνει τον Φιλοκτήτη λοιπόν η Κατερίνα Τσιαπάνου, με την ονομασία του γηπέδου της Μελιβοίας να είναι στο όνομα του αείμνηστου αδερφού της, Σταύρου…

Παράλληλα, ξεκινά και ο σχεδιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2021 – 2022 με τον Φιλοκτήτη να θέλει να παρουσιάσει και πάλι κάτι καλό, με γυναίκα όμως πλέον στη τεχνική ηγεσία!