Η Κοιλάδα επιστρέφει εκεί που της ανήκει…

Φέτος κάτι αλλάζει στην Κοιλάδα, και αυτό μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει ρίχνοντας μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, όπου διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο της στα μπαράζ για την άνοδο στην Β’ τοπική κατηγορία του νομού μας.

Το ArenaLarissa.gr, βρέθηκε σε μια καθημερινή προπόνηση της ομάδας της Κοιλάδος όπου μίλησε με τους ανθρώπους που την στηρίζουν οικονομικά αλλά και κάποιους εκ των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά τα όσα είπαν στο μαγνητοφωνάκι του ArenaLarissa.gr:

Γιάννης Τσιτουρτζής (Πρόεδρος): “Ξεκινήσαμε φέτος μια προσπάθεια όλα τα παιδιά στην διοίκηση να οργανώσουμε το σωματείο, μετά από πολλά χρόνια να καταφέρουμε να την φτάσουμε σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο. Κατά κάποια βαθμό το έχουμε καταφέρει. Έχουμε μαζέψει τα παιδιά από το χωριό, ενώ θέλουμε να δώσουμε και κίνητρο στα υπόλοιπα που μέχρι και σήμερα δεν αθλούταν να τα τραβήξουμε κοντά μας. Ευελπιστούμε πως η ομάδα θα δείξει το έργο της και στο μέλλον θα μπορεί να προσελκύσει πιο εύκολα ποδοσφαιριστές. Ξεκινώντας  την χρονιά ως στόχο είχαμε την πρώτη θέση, αλλά υποτιμήσαμε τους αντιπάλους μας, με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει λίγο πίσω στην βαθμολογία. Παρόλα αυτά και πάλι είμαστε στους στόχους μας και θεωρώ πως τελικά θα βγούμε κατηγορία έστω και μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασάι των μπαράζ.”

Γιάννης Παπαναστασίου (Προπονητής): “Όσον αφορά την πρώτη θέση, μαθηματικά είναι δύσκολο. Πλέον αυτό το οποίο κυνηγάμε είναι τα μπαράζ, από όπου και θα διεκδηκήσουμε την άνοδο. Επειδή στην κατηγορία αυτή δυό – τρεις πάικτες κάνουν την διαφορά και στην δικιά μας την περίπτωση όταν έχουμε δύο παίκτες που απουσίαζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, επηρέασαν την συνολική εικόνα της ομάδας.”

Δημήτρης Μαρδάνης: “Η ομάδα ξεκίνησε καλά, με θετικά αποτελέσματα, το κλίμα ήταν καλό από την αρχή. Είμαστε όλοι δεμέμοι μεταξύ μας. Είμαστε ακόμη μέσα στους στόχους που έθεσε η διοίκηση από το καλοκαίρι. Είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα. Έχουμε βρει πολύ καλές εγκαταστάσεις από την ομάδα. Το γήπεδο είναι καταπληκτικό και τα αποδυτήρια πάρα πολύ καλά διατηρημένα. Προσπαθούμε να σεβαστούμε σε αυτό που μας έδωσε η διοίκηση και να χτίσουμε κάτι καλό πάνω σε αυτό.”

Αποστόλης Τσιτουρτζής: “Προλαβαίνουμε σίγουρα να ανέβουμε, άλλωστε για αυτόν το σκοπό προετοιμαζόμαστε από το καλοκαίρι σε εντατικούς ρυθμούς. Η αιτία που μας έχει φέρει στην τρίτη θέση είνα πως από την αρχή υποτιμήσαμε ορισμένες ομάδες και τώρα τις βρίκσουμε μπροστά μας.”

Πέτρος Θύμιου: “Ερχόμενος στην ομάδα βρήκα από την αρχή ένα πολύ καλό κλίμα. Άλλωστε για αυτό επέλεξα και να έρθω στην Κοιλάδα. Νομίζω πως ακόμα με μεγαλύτερη προσπάθεια θα προλάβουμε τον τρένο της ανόδου έστω και μέσα από τα μπαράζ.”