Η Κρανιά επέστρεψε με τον πιο εμφατικό τρόπο!

Μετά από απουσία αρκετών ετών Μύτικας Καλυβίων και Δευκαλίων Κρανιάς ανταμώσαν και πάλι στην Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας και στην πρεμιέρα του 2ου Ομίλου. Στο γήπεδο του Δασοχωρίου, όπου χρησιμοποιούν ως έδρα οι των Καλυβίων, ο Δευκαλίωνας παρουσιάστηκε πιο έτοιμος και χάρις σε δύο τέρματα του Τρικάλη και ένα του Κουτσιώρα, πανηγύρισε την επιστροφή του στους πίνακες της ΕΠΣ Λάρισας με νικηφόρο αποτέλεσμα.

img_1941

img_1931

img_2002

Μισή ώρα αγώνα χρειάστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κρουσταλάκη για να βρουν δίχτυα. Πρώτος σκόρερ στην αναγέννηση του Δευκαλίωνα; Ο Τρικάλης. Ο Τρικάλης ο οποίος πέτυχε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του στην επανάληψη και στο 69′ “κλειδώνοντας” παράλληλα το τρίποντο για τους φιλοξενούμενους.

img_2000

img_1974

Διαστάσεις θριάμβου στο σκορ για τον Δευκαλίωνα έδωσε στο 82′ ο Κουτσιώρας, πανηγυρίζοντας ένα όμορφο τέρμα, αγκαλιά με τον πάγκο της ομάδας της Κρανιάς.

img_1956

img_1989

Οι Συνθέσεις

img_1987

Μύτικας Καλυβίων (Νίκος Γεροφωκάς): Γεροφωκάς Ν.Δ., Γκόλτσιος, Γεροφωκάς Ν.Χρ., Ζιακούλης, Νάνος, Μπαλούκας, Φουρκιώτης, Καζακλήρης, Νταμπώσης, Καϊμακάμης, Δοξαράς.

img_1963

Δευκαλίων Κρανιάς (Γιώργος Κρουσταλάκης): Παπακωνσταντίνου, Μαστοροδήμος, Κουτσιώρας, Μπαλής, Τρικάλης, Κατσαβός, Τζιέρας, Κοντοτάσιος, Τσιαγκαντές, Μαστρογιάννης, Πουρνάρας.

img_1961

img_1959

Διαιτητική Τριπλέτα
Γουδουλάκης, Στεργιακούλης, Κοντογιώργος.