Η Λάρισα Futsal προκρίθηκε στο «Final Four» της «Futsal League»!

Παίζοντας όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο, η Λάρισα Futsal πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Εθνικό Παλλήνης και στο δεύτερο παιχνίδι κι έτσι προκρίθηκε στο «Final Four» της «Futsal League»!

Η λαρισινή ομάδα κέρδισε και στον επαναληπτικό αγώνα στο ΕΑΚ του Αγίου Θωμά με σκορ 4 – 1 του Εθνικού Παλλήνης και κατέκτησε την πρόκριση που τόσο πολύ ήθελε.

Ο Ηλίας Μαυρομάτης έδωσε το προβάδισμα στην Λάρισα Futsal, όμως η απάντηση για το 1 – 1 ήρθε νωρίς από τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με δύο γκολ του Φάνη Τσιάτα κι ένα του Ηλία Λιλολάρι φθάνοντας έτσι το σκορ στο 4 – 1 για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 4 – 2 και 4 – 3, όμως η Λάρισα Futsal με σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλο της πέτυχε ακόμη δύο γκολ με τους Φάνη Τσιάτα και Ηλία Μαυρομάτη για το 6 – 3 και την λαρισινή ομάδα να προκρίνεται στο «Final Four» με το τελικό, 7 – 5 απέναντι στον Εθνικό Παλλήνης!

Μάλιστα, η νίκη – πρόκριση για την Λάρισα Futsal είναι αφιερωμένη στον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Παπακωνσταντίνου που απουσίαζε από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας. Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του αφιερώνουν την σπουδαία νίκη – πρόκριση και του εύχονται ταχεία ανάρρωση…

Τέλος, να σημειωθεί πως η λαρισινή ομάδα θα βρει ως αντίπαλο στα ημιτελικά τον σύλλογο των Τρικάλων.