Η λύση ήρθε από την «άσπρη» βούλα με τον Αντωνόπουλο!

Χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάννη Αντωνόπουλου στο 50′, ο Αετός Μακρυχωρίου πανηγύρισε μία σημαντική νίκη απέναντι στον Αμπελωνιακό με 1 – 0 για την 9η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΛ!

Μετά από τρία συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες, φθάνοντας τους δέκα τέσσερις βαθμούς.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» του Κώστα Μαντζιώκα που προσπάθησαν για το θετικό αποτέλεσμα στο ματς δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό και παραμένουν ωστόσο ψηλά στο πίνακα της βαθμολογίας έχοντας δέκα επτά πόντους.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και τον αγώνα σημειώθηκε στο 50′. Μετά από απόφαση του κ. Ντελέζου ο Αλέξης Τσιούτσιας κέρδισε πέναλτι για λογαριασμό του Αετού και ο Γιάννης Αντωνόπουλος από την «άσπρη» βούλα κέρδισε τον Μπάμπη Βραζιτίκο και έβαλε μπροστά τους «κιτρινόμαυρους» στο σκορ.

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς, καθώς ο Ζαφείρης Σουφχάρας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 85′ για έντονες διαμαρτυρίες, με το 1 – 0 υπέρ του Αετού Μακρυχωρίου να μένει έως το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Τσιαντούλης, Πούτας, Μάρκο, Σουφχάρας, Κλούρας, Καλούσης ((40′ λ.τ. Τζίκα Ι. (63′ λ.τ. Τζίκα Ν.)), Παϊτέρης (76′ Μητσογιάννης), Μαλάκος (20′ λ.τ. Αντωνόπουλος), Τσιούτσιας, Γκαμπέτας.

Αμπελωνιακός (Κώστας Μαντζιώκας): Τράντος, Λιάκος (85′ Καρυπίδης), Γούτος Ν., Αλεξόπουλος, Δαλακώνης, Νικολακούλης, Αλεξανδρής, Χατζούλης (70′ Βαλατσός), Ψύρρας, Φλέγγας, Βούκιας (65′ Παπαγεωργίου).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Μπουρονίκος, Σκυβαλίδας.