Η μυθική συμφωνία των ιδιοκτητών της Σίτι με τον Μέσι!

Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο τεράστιο deal ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της Σίτι και τον Λιονέλ Μέσι.

Το City Football Group, που μεταξύ άλλων έχει στην ιδιοκτησία του και τη Σίτι, συμφώνησε με τον Λιονέλ Μέσι όπως μεταδίδουν αγγλικά ΜΜΕ.

Η είδηση του deal έχει ήδη κάνει το γύρο κόσμου και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι εξωπραγματικές.

Οι ιδιοκτήτες της Σίτι ήρθαν σε συμφωνία με τον Αργεντινό για τα επόμενα πέντε χρόνια αντί 700 εκ. ευρώ. Με βάση το ρεπορτάζ «Daily Record» ο Μέσι θα αγωνιστεί στην ομάδα του Μάντσεστερ για τρία χρόνια, ενώ θα κλείσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα που ανήκει στο City Football Group. Αυτή δεν αποκλείεται να είναι η Νιου Γιουρκ Σίτι FC.

Επιπλέον γίνεται λόγος πως η αρχική πρόταση του City Football Group αφορούσε και ποσοστό μετοχών στην εταιρεία ωστόσο ο Μέσι διάλεξε τα χρήματα και με βάση το deal θα κερδίζει 16.025 ευρώ την ώρα!

Το πιο σημαντικό κομμάτι της συμφωνίας που αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ έχει να κάνει πως ο Μέσι δεν έχει συμφωνήσει με μία συγκεκριμένη ομάδα αλλά με ένα εταιρικό γκρουπ που διαθέτει στην κατοχή του αρκετές ομάδες.

The post Η μυθική συμφωνία των ιδιοκτητών της Σίτι με τον Μέσι! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com