Η ξεχωριστή αφιέρωση του Παπανικολάου και η σοβαρότητα που άρεσε στον Μπαρτζώκα

Αφιερωμένη σε έναν μικρό φίλο του Ολυμπιακού που “έφυγε” πριν από λίγες ημέρες ήταν η νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου.

Είχαν περάσει μόλις λίγα λεπτά από το τέλος του αγώνα Προμηθέας – Ολυμπιακός, όταν ο Κώστας Παπανικολάου αφιέρωσε την νίκη της ομάδας του στην Πάτρα σε έναν μικρό φίλο του συλλόγου. “Είναι μια στενάχωρη μέρα για εμάς, στον σύλλογό μας. Ένα μικρό παιδί, ένας μικρός μας φίλαθλός έφυγε σήμερα από τη ζωή και θέλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη. Την αφιερώνουμε σε αυτόν και στην οικογένειά του. Είναι στενάχωρο να φεύγουν παιδάκια” ήταν η δήλωση του αρχηγού των Πειραιωτών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, από την πλευρά του, εξήγησε πως έμεινε ευχαριστημένος από την σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του στο Τόφαλος: Σήμερα κάναμε μια ομαδική εμφάνιση. Ήμασταν σοβαροί από το ξεκίνημα της αναμέτρησης μέχρι που το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Αν εξαιρέσουμε το τελευταίο τετράλεπτο που σταματήσαμε να παίζουμε, δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο. Ήταν μια από τις δύσκολες αποστολές, γιατί παίζαμε με μια ομάδα όπως είναι ο Προμηθέας εκτός έδρας. Θεωρούμε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν 4-5 παιχνίδια πολύ πονηρά εκτός έδρας και ήταν ένα από αυτά.

Είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στο πλάνο του παιχνιδιού, στο να πασάρουν πιο πολύ τη μπάλα και να εκτελέσουμε μετά από καλή κυκλοφορία γιατί παίζουν με ταχύτητα. Με σοβαρότητα κερδίσαμε εύκολα το παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι καλή ομάδα, έχει δείξει το επίπεδό του και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στο Eurocup. Του εύχομαι καλή τύχη στο ευρωπαϊκό του παιχνίδι που ακολουθεί. Εμείς πλέον πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας αποστολή που είναι δύσκολη, καθώς παίζουμε στην Κωνσταντινούπολη“.

Πηγή: Sport24.gr