«Η ομάδα δημιουργεί προοπτική για να μεγαλώσει»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και φυσικά τη πρόκριση εμφανίστηκε ο Λίνος Γαβριήλ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη με 92 – 70.

Χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε:

«Αρχικά να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Δύσκολη περίοδος η φετινή. Το ευχάριστο είναι πως μπαίνουεμ και πάλι στο γήπεδο και κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Ιδιαίτερη χαρά σήμερα για εμένα που ήμουν αντιμετώπος με τον Ντίνο Καλαμπάκο, τον οποίο και παρακολουθώ χρόνια ολόκληρα. Τον τρόπο παιχνιδιού του, την φιλοσοφία του. Όλα. Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι ευχάριστο που υπάρχει ο Χαρίλαος. Μια ομάδα με υγεία με μικρότερο μπάτζετ που κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια. Είναι θέμα χρόνου να δέσει και να πετύχει αυτό το οποίο θέλει.

Για εμάς, σίγουρα καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε μιας και δεν ξέραμε αν θα παίξουμε στην Α΄1. Σήμερα δεν έπαιξε ο Ρας που θέλει να μπει βήμα – βήμα μιας και ήρθε τελευταίος. Γυρίσαμε τη μπάλα και πήραμε τα σουτ που μπήκαν και γι΄ αυτό πήραμε από νωρίς αυτήν την διαφορά. Έχουμε αρκετά πράματα να δουλέψουμε ακόμη. Η ομάδα δημιουργεί προοπτική για να μεγαλώσει».

Από την άλλη, ο Ντίνος Καλαμπάκος στάθηκε στο δυνατό ξεκίνημα της Λαρισινής ομάδας, αλλά και την απειρία των παικτών του.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Να ευχηθώ καλή μας χρονιά, να είμαστε γεροί. Σε μια δυσκολη εποχή για όλους μας. Για το παιχνίδι: Αυτό τελείωσε νωρίς. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο. Η ομάδα της Λάρισας έχει άλλη ταχύτητα, άλλη ποιότητα. Πολλή καλύτερη, εμείς τωρα χτίζουμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Είναι δύσκολα, θα πολεμήσουμε, θα προσπαθήσουμε. Έλληνες και ξένοι που δεν έχουν εμπειρία στη κατηγορία. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο που θα μας σέβονται όλοι. Θέλουμε να δείξουμε μια καλή εικόνα».